reklama

Starania po raz pierwszy :)

ło kurde no to faktycznie nieciekawie....

Ja też brałam tabletki anty jakieś 4-5 lat już nawet nie pamiętam ... zobaczymy jak to wyjdzie na razie wolałabym nie zachodzić , dopiero za jakieś 3 miechy :P ,

Aga ja odstawiłam hm jakoś w lutym czy marcu miałam normalne dwa okresy w odstępach ok. 28-29 dni. po czym później przez 3 miesiące nie miałam wcale tylko cały czas plamiłam . Dżin mi powiedziała że to po odstawieniu tak może się dziać , organizm się przestawia czasem i pół roku , rok... oczywiście nie mówię przez to żebyś nie szła na wizytę bo to może być od czego innego ale chce Cie uspokoić że to może być spowodowane odstawieniem tabsów :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam tą samą wagę od 2 klasy liceum.. 61-63 kg, przy wzroście 175 ;) Czyli dupcie i cyca mam ;) Ale też śmiesznie..bo brzuch mam praktycznie wklęsły..za to mam biodra, dupcie i cyca ;) ale nie mam kompleksów- mąż zachwycony ;p Jak raz schudłam do 56 kg ciągle chorowalam i bylam bardzo słaba..wiec trzymam się swojej wagi ;p

oj..chyba juz nie zalapalam sie na temat;p

Neciuszka a może jak się teraz uda będziecie mieli podwójną radość ??:P odkąd tu jestem na forum jeszcze nie słyszałam o bliźniaczej ciąży a szkoda :P

Aga ja też wtedy miałam fioła i ciągle myślałam żeby zostać mamą , szczerze powiedziawszy dopiero jak wyluzowałam, organizm jakby na zawołanie przywrócił mi miesiączki :P , Tule Cie mocno :*:*:*

No właśnie wiem, że przed pierwsze 3-4 cykle po odstawieniu duża szansza na bliźniaki ;) nie nastawiam się na nic bo trochę zawodu było ostatnio jednak, ale należycie się przykładamy do obowiązków, szczególnie że po odstawieniu mam taką chcicęęęę :-D

nic mi nie mow o chcicy ja mam taka ze hej a maz nie chce codziennie mowi raz w tygodniu ci starczy bo jemu starcza bo pracuje i zmeczony a ja po pracy tez mam sile na sex po prostu w ciazy mam caly czas ochote ;-P

reklama
Dziewczyny uciekam. Muszę jeszcze wyjść z psem i idę spać. Padam po dzisiejszym dniu (w pracy mnóstwo spraw, a po pracy wizyta u weta - od ponad tygodnia tak wygląda mój dzień, bo moja gwiazda mi zachorowała). Do jutra :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry