reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka wyolbrzymiasz :) wg mnie nie masz się czego wstydzić ! :) Kochanego ciałka nigdy za wiele :) Ja dla odmiany chciałbym przytyć żeby mi kości nie było widać :P od rana wyglądam jak dziecko z oświęcimia...

Jak będę ślubowała to pomodlę się też żebyście te porody bez komplikacji przeszły i dzieciaczki zdrowe były :)

reklama
Nigdy nie miałam płaskiego brzucha ale to co teraz jest to tragedia w ciągu ostatnich 6 lat przytyłam jakieś 15 kg i różnych metod próbowałam i lipa ważę i tu zamknąć i jednym okiem patrzeć 82 kg około

Jak idę do sklepu czy gdziekolwiek po ciuchy to albo ja jestem za duża albo się nie umiem ubrać i znaleźć nic w czym bym się czuła dobrze i ładnie

Ostatnia edycja:
Mijenka, nic się nie martw będzie dobrze ;-)

Fifka, może masz rację... Ja na razie nie wiem jak to jest być na Waszym miejscu. Bardzo bym chciała już być w ciąży, ale znając nasze szczęście... Szkoda gadać, pewnie będziemy się starać bardzo długo :-( Ja przez 10 lat brałam tableki...

Ostatnia edycja:
Mijenka jeśli można spytać to na co chorujesz ??

Neciuszka nie ma co się załamywać , z tego co widziałam i rozmawiałam z koleżankami to najlepsza "dieta" to jeść częściej a mniej , no i oczywiście systematyczne uprawianie sportu.Nie musi być to nie wiadomo co nawet brzuszki czy bieganie od krótkich do długich dystansów i też nie takie o ile mam sił w nogach tylko spokojne żebyś oddech mogła też potrenować :)

Aga ja brałam 6 lat i zobaczymy co nam z tego próbowania wyjdzie, jeśli nie w tym i następnym cyklu to mam iść i będziemy myśleć z dżinem. Małżyka mego z powodu jego pracy wtedy odrazu przebadać. Ale nie zakładajmy odrazu najgorszego :) jak się naczytałam to i moja nadwaga może powodować ewentualne problemy z zajściem

Olciu bieganie odpada niestety w moim przypadku ale muszę częściej zacząć robić brzuszki. Ostatnio uwskuteczniam bardzo często "gimnastykę" :-D

Aga ja brałam 6 lat i zobaczymy co nam z tego próbowania wyjdzie, jeśli nie w tym i następnym cyklu to mam iść i będziemy myśleć z dżinem. Małżyka mego z powodu jego pracy wtedy odrazu przebadać. Ale nie zakładajmy odrazu najgorszego :) jak się naczytałam to i moja nadwaga może powodować ewentualne problemy z zajściem

Olciu bieganie odpada niestety w moim przypadku ale muszę częściej zacząć robić brzuszki. Ostatnio uwskuteczniam bardzo często "gimnastykę" :-D

Nieciuszka, ja mam mega nieregularne cykle po odstawieniu :( Tabletki odstawiłam 2 lipca. Pierwszy okres miałam normalnie 6 lipca start. A od tej pory kolejnego nie miałam :( Jak do 10 września się nie pojawi idę do dżina...

reklama
ja też brałam leki ale ja to miałam na tle nerwowym:-( zanim wyeliminowałam wszystkie czynniki stresogenne (z porzuceniem studiów włącznie:-D) to zrobiło się kolejne schorzenie w postaci zaburzeń połykania:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry