reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hahaha Aga rozwaliłaś mnie na łopatki!! Ja wiem wiem... ale co ja na to poradzę ze ciąża to u mnie najlepszy środek odchudzający? :-D tak serio to stracha się przez to najadłam... dopiero gin mnie uspokoiła ze z maluszkiem wszystko okej... bo miałam wyrzuty sumienia, ze dzieciaka zabije... :-(

Mijenka ale ja zaraz 5 miesiąc ciąży zaczynam................... powinnam TYĆ!!

Fifka, chciałabym kiedyś w ciąży wyglądać tak jak Ty :tak:
A jak z maluchem jest wszystko ok to najważniejsze.
A Ty przynajmniej nie będziesz miała problemu z zrzuceniem zbędnych kilkogramów po ciąży (bo Ty nie masz w ogóle zbędnych kilogramów :-D).

Neciuszka - nie przesadzaj kochana ;-)

Ael- się obraziła? A na co? :-( ja się zaraz na nią obrażę, że mnie nie pociesza! :-p

Fifka- Twój brzusio to taki orzeszek :-D ale słodki niesamowicie :-D jak Ty taka chudzinka jesteś to może dzidzia też i wcale nie potrzebuje dużo miejsca ;-) he he Twoja mama niezła artycha :-D

Neciuszka- Ty miałaś coś pokazać, to pokazuj! :-D łllleeeee siejesz panikę tylko :-p

Jak któraś będzie miała koszmary w nocyyyy to nie wiem. Przełamuję właśnie wstyd przed tym jak teraz wyglądam

Zobacz załącznik 386018Zobacz załącznik 386019

Okropneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Booooszzzz ale wstyyyd

ładny normalny brzuszek:tak: ja bym się dała pociąć, żeby mieć taki:-p

Fifka wiem wiem, na pocieszenie powiem Ci, że na innym forum była babka, która w 9 miesiącu wyglądała jakby była w 6-7 a urodziła syna 2800 jakoś :tak:

Aga po części taka moja natura a po części choroba:-( jeszcze trochę minie zanim dojdę do normalnej wagi:-(

reklama
Neciuszka śliczny brzusiuo! :* i widać, ze nie ciążowy :-D

Aga Ja po prostu tak mam i zawsze będę szczupła... troszkę jak hormony brałam to przytyłam, ale szybko spadły po odstawieniu... A co do wagi w ciąży. Oj nie wiem kochana czy być chciała... ja jak mam gorszy dzień i wymiotuję to płaczę nad sedesem z żalu że krzywdę dziecku zrobię... wolałabym mieć te dodatkowe kilogramy a tego tak nie przeżywać....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry