Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Neciuszka to jak funduje to nie ma marudzenia haha , Też bym coś zrobiła z włoskami ale tyle już zapuszczam i tylko końcówki ścinam , że mi szkoda ... kiedyś jak obcięłam z długości prawie od tyłka do ramion to przez pierwsze dwa dni było fajnie bo tak "lekko" a później już tylko żałowałam
Atanku w ciąży tak podobno jest że bardziej się włosy przetłuszczają i ogólnie się kobieta bardziej poci - wiadomo że nie każda no i fryzurka fajna tylko chyba gorzej z układaniem niż jak są dłuższe nie? :>
Fifka no nawet powiedziałabym że chuderlak jesteś !
Ja ogólnie zapuścić chcę ale teraz są takie klapiate trzeba je ładnie zacząć prostować po asymetrii, i kolor ło mamo tragedia w trzech aktach zadzwonię tak żeby iść zaraz po święcie MBP w sumie z pani ewy zawsze byłam zadowolona tylko znudziła mi się asymetria i zaczęłam sama z kolorem kombinować, ale teraz będę grzeczna i pójdę w dobre ręce
U nas na grudniówkach jest dziewczyna co ma ślub chyba przełom 7/8 miesiąca, nie pamiętam dokładnie
Także jak pojawi się u Ciebie Olciu fasolka, to będzie 7 m-c
ooo widzę, że znowu mowa o włosach
co do przetłuszczania w ciąży to zależy głównie od organizmu są takie panie, które mają piękne gęste lśniące włosy a są takie, które mają włosy klapnięte i bez życia na to nie ma reguły;-)
Atanku fajnie i grzywka po skosie