reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka to jak funduje to nie ma marudzenia haha :P , Też bym coś zrobiła z włoskami ale tyle już zapuszczam i tylko końcówki ścinam , że mi szkoda ... kiedyś jak obcięłam z długości prawie od tyłka do ramion to przez pierwsze dwa dni było fajnie bo tak "lekko" a później już tylko żałowałam :(

Atanku w ciąży tak podobno jest że bardziej się włosy przetłuszczają i ogólnie się kobieta bardziej poci - wiadomo że nie każda:P no i fryzurka fajna :) tylko chyba gorzej z układaniem niż jak są dłuższe nie? :>

Fifka no nawet powiedziałabym że chuderlak jesteś !

Ślub mamy 18.02.2012 :P

Ostatnia edycja:
Ja ogólnie zapuścić chcę ale teraz są takie klapiate trzeba je ładnie zacząć prostować po asymetrii, i kolor ło mamo tragedia w trzech aktach ;) zadzwonię tak żeby iść zaraz po święcie MBP ;) w sumie z pani ewy zawsze byłam zadowolona tylko znudziła mi się asymetria i zaczęłam sama z kolorem kombinować, ale teraz będę grzeczna i pójdę w dobre ręce :)

U nas na grudniówkach jest dziewczyna co ma ślub chyba przełom 7/8 miesiąca, nie pamiętam dokładnie :)
Także jak pojawi się u Ciebie Olciu fasolka, to będzie 7 m-c :)

ooo widzę, że znowu mowa o włosach:-D
co do przetłuszczania w ciąży to zależy głównie od organizmu :tak: są takie panie, które mają piękne gęste lśniące włosy a są takie, które mają włosy klapnięte i bez życia:tak: na to nie ma reguły;-)
Atanku fajnie:tak: i grzywka po skosie:-D

reklama
Haha chwalicie się brzuchami to ja swój też pokażę :-D

27113732c64e917d.jpg

No czyż to nie ciąża urojona? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry