reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Silmiriel- oczywiście,że jakby bylo jakiekolwiek zagrożenie to się inaczej na to patrzy- to oczywiste. Tylko teraz, na dzien dzisiejszy, sobie nie wyobrażam.. Ale z drugiej strony nie wiem czy łatwo by mi było kochać się mając już widoczny brzuch.. boję się że miałabym schizy jakies.. no nic- moze kiedys sie przekonam :)

sil 1 i ostatnie jest na stojaco jedno od boku jedno od przodu ;-) i dwa w srodku na lezaco ;-) a jak wam sie plaszczyk podobsl bo jakos nikt nie skomentowal ;-P

Ja też nie wiedziałam i szukałam tej melodii dłuuuuuugo, aż w końcu wpisałam popularne kołysanki w google i znalazłam. Chyba się mu podoba bo troszkę się wierci ale nie kopie a czasami chyba śpi... :-p ja sama się bardzo uspokajam przy tej nutce

Atan, ja pisałam że świetny :)

Martocha, no do 12 w ogóle się nie zaleca, bo to okres potencjalnie najbardziej zagrożony poronieniem. A potem... Ja się na początku obawiałam, ze gruba, brzydka itd, ale mąż jest zachwycony i nigdy tak na mnie nie patrzył. Zresztą mi powiedział, że nigdy nie byłam dla niego taka seksowna

Ja to na wasze brzuszki bym mogła patrzeć i patrzeć :) Są przezajekuwabiste :P

Sukienka fakt odważna - ale innej tak ładnej nie znalazłam:P

Sleep oficjalne GRATULACJE -Oby te 9 miesięcy minęły spokojnie:)

Atanku ja jakoś chyba 20 września będę w poznaniu :P, jadę przymierzać buty te co kiedyś hm... chyba Sil wysłała stronke:)

tyle napisałyście że już zapomniałam co miałam komu pisać ...

A co z naszą Ael?? nie pokazywała się dzisiaj na forum , ma któraś jakieś info ??

Atan fajny brzusio! Mały ma miejsce w środku! :-D Bo mój to na kręgosłupie siedzi :tak:

Ael się obraziła bo podobno ją olałyśmy... :-( Ale spoko, przejdzie jej!

Ostatnia edycja:
reklama
haha schrupać dobre określenie bo tylko kości :P a ktoś pisał że wysoka jestem to od razu zdementuje:P mam 161 cm a na sobie mam szpilki 12 cm no i jeszcze stałam na podeście który miał ze 20 cm <lol2>

uuu to kiedy to było że Ael została olana? w wekeend??

Dziewczyny w którym miesiącu brzuch zaczyna najbardziej rosnąć??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry