reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej kochane moje w koncu mam czas zajrzc do was ciagle ta praca juz powoli dochodze do faktu ze potrzebuje albo kogos do pomocy albo zmiejszenia ilosci godzin...
Caly czas senna jestem mogla bym spac za pieniadze:p chyba powoli lapie mnie okres na mdlosci bo nosi mnie nosi i chciala bym albo puscic pawia albo zeby mi minelo:p wogole boje sie ze zaglodze wlasne dziecko nie chce mi sie jesc jem na sile te trzy posilki dziennie ale porcje malutkie AeIredka kochana ty moja juz sie pojawiam jak mam tylko chwile to bede zagladac ale jak wracam z pracy to tylko marze zeby sie walnac na wyrko i odpoczac i isc spac i w ogole o wiele szybciej sie mecze:dry:ehh moj ukochany sie tak fajnie o mnie troszczy i heh dzis poraz pierwszy napisal mi smsa jak sie czujecie?? Witam nasz nowe staraczki czujcie sie jak u siebie:) i AeI przepisywalam sobie twoja wyprawke:p

Cześć kochana, super że jest ok, a mdłości dobry znak. Co do pracy zmniejsz sobie kobito ilość godzin, dla Twojego i maluszka zdrowia.
Spisz spisz niech Ci się lista przyda :-)

reklama
wlasnie wcinam rybke i marchewke z groszkim nie moge patrzyc na pyrki:p ehhh juz nie mog sie doczekac wizyty u ginia:p tak bardzo chce zeby mi powiedzial ze jest wszystko ok a zobacze juz serduszko??

Ael, na pewno Twój będzie suuuper tatą, i nie wątp w niego!! :) z tego co nie raz pisałaś, to na prawdę fajny i zaangażowany pan Ci się trafił :)
magenta witaj!!! gratuluję fasolki :) dbaj o Was mocno :)

witam cie lili:) myslalam niedawno o tobie :) jak sie czujesz?? no fasolka w koncu sie trafila i utrzymuje i dbam o nas mocno:)

AeI kochana a twoj napwno sobi poradzi:)tata zawsze najbardziej interesuje sie jak istotka pojawia sie na swiecie :) a ja hehe juz mam przepowiedziane ze bede miala chlopaka:p hehe mojego taty kobieta to normalnie czarownica:p spojrzy na rece i juz wie :p i przepowiedziala mojej kolezance dwie ciaze i kazdej kobiecie co powie to tak sie rodzi :) ehh a ja juz sobie wypatrzylam wozek w polsce w komisie zielony 3w1 za 690zl jeszcze rok na gwarancji nie zniszczony i wogole ale hehe nie mialam kasy przy sobie a tak juz by stal u dziadka na domku:p

Magenta już wózek? Prawie 700zł to wcale nie tak mało za używany wózek... nowy kupisz za podobną cenę. Co do głodzenia dziecka to nie martw się... ja potrafiłam dwa dni nic nie jeść przez wymioty.... schudłam jak pies a maluszek dobrze się rozwija. On wyssie cię do zera i mu niczego nie zabraknie! Gorzej z tobą bo można się anemii nabawić...

Ael
ja swojego też sobie nie wyobrażam... on ma takie wielkie i silne łapy... Czuję i wiem że będzie fajnym i ciepłym ojcem ale konkretnych scen jakoś nie moge sobie z wizualizować :-D

A ja zaraz będe kolację robić. Naleśniki z jabłkami i cynamonem! Polane śmietanką :-D Mmmm niech dupa rośnie!! (znaczy brzuszek XD )

Jak się rozglądałam po internecie to podobna cena jest za nowy wózek. No oczywiście trzeba go zamówić, ale można przecież wyrwać ten sam model co oglądało się w sklepie. Ja na razie czekam cierpliwie na połówkowe i zacznie się szał zakupów.

wlasnie wcinam rybke i marchewke z groszkim nie moge patrzyc na pyrki:p ehhh juz nie mog sie doczekac wizyty u ginia:p tak bardzo chce zeby mi powiedzial ze jest wszystko ok a zobacze juz serduszko??

A kiedy masz wizytę?

Ael, na pewno Twój będzie suuuper tatą, i nie wątp w niego!! :) z tego co nie raz pisałaś, to na prawdę fajny i zaangażowany pan Ci się trafił :)

Kochanie ja nie wątpię, że mój będzie super tatą, ale chodzi o to że dla mnie obraz mojego własnego faceta który nosi, karmi, przewija, myje naszego synka jest totalną abstrakcją. Może to się zmieni po porodzie.
Z resztą jak żeśmy byli ze sobą na początku, mój Pablo stwierdził, że on dzieci nie chce nie lubi koniec kropka. Więc taki też wtedy obraz mi się niejako wrył w mózg i został. A teraz muszę czekać do października.
Siebie też nie mogę wyobrazić jako matki, to nawet nie chodzi o to że się boję, jakoś nawet strachu nie ma, ale sam fakt bycia rodzicem jest trudny dla mnie do wyobrażenia.

Magneta a jaki wózek jeśli można wiedzieć??? My też już mamy wybrany wózeczek, ale kupujemy przez internet... jedynie fotelik samochodowy kupujemy używany

reklama
Lily!!!!!!! Kochana moja!! Jak ja za tobą tęskniłam!!!! :-D Ile to już ciebie tu nie było.... WSTYD!!!! W ogóle to oprócz mnie, Magd.y, Ael, Magnety, Dagne... to mało kto tu zagląda... Czasemi jeszcze Asiol ale to raz na jakiś czas. Oczywiście ze starej ekipy mówie.

Jak ty kochana się czujesz co? Ty też już niedługo masz rozwiązanie! Jeszcze z dwa miesiące co? A ja to tak, już prawie na półmetku! A jak mały kopie już!! Szalone dziecko będzie!

Znasz płeć? :-D Czy nie chciałaś wiedzieć?
Jeahhh fajnie jak się jest ze starej ekipy :-):cool2:
lily miło Cię widzieć :-*

ja się cały dzień nie odzywałam, bo cały dzień w biegu :-)

Ostatnia edycja:
Do góry