reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael zazdroszczę Ci tych wszystkich paczek!!! Ja też stwierdziłam, że większość rzeczy kupię na Allegro bo dużo takich samych rzeczy widziałam w sklepach w wyższej cenie

Lilly no ja też tak myślałam więc się mile zaskoczyłam. Mojej praca przy nich trwała jakąś godzinkę a potem jak się gotowały to sobie posprzątałam mieszkanko i na końcu zrobiłam sos :-p także naprawdę nie jest źle. Zachęcam Cię żebyś spróbowała ;-)
No i popieram Ael - szybko wstawiaj jakieś śliczne fotki brzuszka albo dzidziusia...

reklama
Noooo z fotkami brzuszka to jednak sobie daruję :p przy moim ostatnim tempie jedzenia przytyłam na prawdę spooooooro i wolę zostawić te widoki dla siebie i męża :p

Jeśli chodzi o ciuszki to mam caaaałą masę już poukładanych w komodzie, więc jakbym miała wszystkim robić zdjęcie to by było ciężko :)

ale moż ejak przyjdzie wózek i łóżeczko to się pochwalę :) :p

Lily, właśnie sobie o Tobie rano myślałam :) Fajnie, że jesteś :)

A ja przed ciążą miałam w biodrach 104 i teraz też mam 104. Tylko brzuch mi rośnie i cyce :p

hej mam wyniki morfologii, moczu, wr i glukozy na czczo i tylko tyle zrozumiałam, z tych wyników ze nie mam kiły i ze glukoza w normi 80,7 a reszte to nie wie m co

Lamia, przy wynikach masz flagę, i jak tam masz napisane H to znaczy, że masz za dużo, a jak L to za mało, a jak nie ma nic to się nie martw :)

Wie ktoś co z Dagne?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sil : ale ja nie mam żadnej flagi ?! chyba jestem nieczająca :-)
w moczu mam napisane:
barwa: żółta
odzyn: kwaśny, ph 6,5
gatunkowy :1020
krwinki białe: 0-2 w pw
składniki mineralne: poje. bakterie
dalej mam jakąś karteczke z wydrukiem:\
Leu: neg
NIT: neg
URO: 0.2 mg/dL
PRo: neg
SG:1. 20