reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To ja nie wiem. Masz bakterie w moczu, pewnie dostaniesz jakiś lek na to, a kiedy idziesz na wizytę?

A ja byłam właśnie na pogrzebie, a potem na stypie. Tam, gdzie mamy mieć chrzest, gdzie było wesele i mi się wizja zrobiła przy okazji :)

reklama
mam wizyte 14tego września, to były takie rutynowe badania to chyba by tam nic strasznego nie wyszło, ale jak tak sie wpatruje to widzę ze może mam większość L w jednym H i jest to podkreślone przy MPV 11.6 fL H .

a na czyim pogrzebie byłaś?

Ale jak to badania od ginka to następnym razem rób tuż przed wizytą, są świeższe :)

Zmarła moja ciocia, z moim ojcem to pierwsze dzieci.

A ja jutro na glukozę, oczywiście siku, morfologia i toxo po raz drugi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
juz znalazłam to co mam podwyższone to średnia objętość krwinek płytkowych i Norma: 7,5-10,5fl, a ja mam 11,60 e, to nie tak duzo więcej.

współczuję z powodu cioci <tulę>

kobiety miałam nic nie kupować, ale taka okazja sie trafiła ze kupiła, po 1 zł nowe, pojedyncze body i pakowen po trzy za 5 zł - okazja no nie :-) zaraz zrobie fotki

Ostatnia edycja:
sil : ale ja nie mam żadnej flagi ?! chyba jestem nieczająca :-)
w moczu mam napisane:
barwa: żółta
odzyn: kwaśny, ph 6,5
gatunkowy :1020
krwinki białe: 0-2 w pw
składniki mineralne: poje. bakterie
dalej mam jakąś karteczke z wydrukiem:\
Leu: neg
NIT: neg
URO: 0.2 mg/dL
PRo: neg
SG:1. 20
reszte negatywne

Mało tych bakterii masz, jak prawie większość, więc nic nienormalnego, wszystkie wyniki są gut

mam wizyte 14tego września, to były takie rutynowe badania to chyba by tam nic strasznego nie wyszło, ale jak tak sie wpatruje to widzę ze może mam większość L w jednym H i jest to podkreślone przy MPV 11.6 fL H .

MPV to średnia objętość płytek krwi, zawyżony wynik może pokazać małopłytkowość, ale zależy jakie masz inne wyniki. Z resztą lekarz Ci to wszystko wytłumaczy.

Sil kondolencje z powodu straty cioci.

Cześć Kobitki;) kończy się @..więc zaczynamy od nowa :D trzymajcie kciuki żebym wstrzeliła się z tymi płodnymi (bo średnio to jeszcze rozpoznaję ;p ). W tym miesiącu życzę sobie.. zdrowiutkiego chłopczyka (bo wszędzie baby dookoła ;p), blondyna z niebieskimi oczkami i uzdolnieniami sportowymi :D mam nadzieję,że trafi się odpowiedni plemnik ;p

martocha: zyczę ci żeby się twoje marzenie spełniło i żeby staranki były super przyjemne, a mężuś trafił do celu :-)

kurde chciałm te ciuszki wstawić ale komp mi nie czyta z kabla, nie wiem czemu bo nie dawno wszystko było oki :-(

A ja zrobiłam test i doopa :( Jedna krecha tylko :(
Już się zapisałam do dżina, ale miał miejsce dopiero 13.09. :(

No to teraz grzeczniutko czekaj albo na wizytę albo @, jedno i drugie mile widziane na chwilę obecną jak nie wiadomo, co @ tak długo zatrzymuje. Byleby nie jakieś g ówno.

Powiedziałam dziś swojemu jak macał brzuszek, że nie wyobrażam sobie jego jak nosi małego na rękach, że po prostu nie potrafię sobie tego obrazu zwizualizować.
Zabił mnie wzrokiem...

reklama
Hej kochane moje w koncu mam czas zajrzc do was ciagle ta praca juz powoli dochodze do faktu ze potrzebuje albo kogos do pomocy albo zmiejszenia ilosci godzin...
Caly czas senna jestem mogla bym spac za pieniadze:p chyba powoli lapie mnie okres na mdlosci bo nosi mnie nosi i chciala bym albo puscic pawia albo zeby mi minelo:p wogole boje sie ze zaglodze wlasne dziecko nie chce mi sie jesc jem na sile te trzy posilki dziennie ale porcje malutkie AeIredka kochana ty moja juz sie pojawiam jak mam tylko chwile to bede zagladac ale jak wracam z pracy to tylko marze zeby sie walnac na wyrko i odpoczac i isc spac i w ogole o wiele szybciej sie mecze:dry:ehh moj ukochany sie tak fajnie o mnie troszczy i heh dzis poraz pierwszy napisal mi smsa jak sie czujecie?? Witam nasz nowe staraczki czujcie sie jak u siebie:) i AeI przepisywalam sobie twoja wyprawke:p

Do góry