reklama

Starania po raz pierwszy :)

brzydko wychodzę na zdjęciach

DSC_0024.jpg

reklama
Czesc dziewczy!!
Potrzebuje rady...oby ktoś był....
Od rana czuje się strasznie na chorobe -gardło,kaszel a głowa to mi eksploduje...i teraz nie wiem czy moge brac jakies leki bo może ciąża,może nie!!! wziełam apap i cholisept -czyli lajtowo...Do rzeczy-dziś mam 27 dc czyli jutro z rana 28 dc...można już test robić???(żeby wiedziec na czym stoje i czy brac leki czy nie)

No własnie wziełam to co pomyślałam że ewentualnie moge...ale najbardziej by mi pomogł jakiś gripeks max albo cos w ten deseń.Ja jak w ogole zasne to chyba wstane o 3 w nocy robić ten test.hehe.

tez to czytałam gdzies ze zarodek do dwoch tyg nie jest do nas "podłaczony" takze jesli nie przedawkujesz powinno byc oki ;))))
ale najlepiej tescior zeby wiedziec na czym stojisz i czy mozesz coz mozniejszego.

Agus fryzurka ładna - jest - ładny kolorek bardzo, mi fryzjer tez zawsze poprawia humor ;))

reklama
Hej hej, Kobietki :laugh2:

No to mnie naprostowałyście na właściwe myślenie - ZERO TESTU przed terminem @!!! ;-) Dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i... postaram się nie zawieść ;-)

no to trzymam dalej kciuki i nie puzsczam

heheh martamila- ale fajna ta twoja wypowiedz :)

dotka- trzymam kciuki za zołnierzyki, niech walcza wytrawle i niech zdobeda cel :D

Spedziłam dzis 40 min na przystanku przy -12 bo wszytskie autobusy sie pospozniały.....wymarzłam sie okrutnie!!! maskara!!!
wracam do nauki...:(

devi no to dupka sie troszke wymarzla ;)) ale najwazniejsez ze w ciepełku juz teraz

martamila ten przeparsz wojska dobry hehehehehehhehehehehheh

Dotka bzykaj sie ile wlezie tak zeby sprezyny popekały :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry