• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka kochana spokojnie, to nie o to chodzi, żeby ktoś skądś odchodził itd. Tylko opisywanie ciążowych dolegliwości, wklejanie zdjęć brzuszków, ciuszków itd to tam a tu zwykła gadka szmatka i wspieranie staraczek. A i staraczki wiedzą, że jeśli mają ochote pooglądać i nie sprawi im to bólu to tak samo mogą tam zaglądać.

reklama
ja zajrzałam :)i jesli prada to co sie pisze o celowaniu w płeć- to bliżej mi dziewczynki ;p a zawsze marzyłam o parce, by chłopiec był starszy ;p.
Ja mam starszego brata..i jest to super sprawa.. :) z drugiej strony boje się żeby nie przeoczyć owulki.. bo plemniki podobno ok. 70 godzin zyja..a komoreczki nasze 24h

Jak na razie Dziurko widzę co innego... tu ploty i tam... baa pojawiły się już na tamtym wątku nowe dziewczyny...

Aj nie przejmujcie się mną... skoro niektóre dziewczyny tak chciały to mi nic do tego.

mam pytanie dziewczyny.. czy jak po <3 szybko sie idzie do wc-to ciezej jest zafasolkowac?
Wiem,że to pytanie jakby prosto z Bravo Girl ;p ale zawsze mnie to ciekawiło.. Mi zawsze sie chce siusiu bardzo po ;p

Ostatnia edycja:
Fifka to są majóweczki, które znam z majowego wątku. Fifcia...tam ploty ale o płci, dzieciaczkach, itp. Oj nie denerwuj się. A pomysł wziął się stąd,że parę razy była sytuacja(dziś też) że staraczka wypłakiwała nam się a tu wchodzi taktowne dziewcze i nawija o brzuchach dzieciątkach itd. A tam się tak lekuchno zaczęło no żeby jakos to pociągnąc. A nowe znajomości są dobre.

Fifka, ale sama widzisz, że np Dziurka pisała, że zanim zaciążyła ciężko było jej czytać te wszystkie brzuszkowe opowieści i na pewno takich dziewczyn jest więcej ale z grzeczności siedzą cicho albo się po prostu w ogóle nie udzielają... i nie dziwię się, bo gdybym ja się starała, to też pewnie ciężko byłoby mi się udzielać na takim forum, wolałabym podejmować tematy związane ze staraniami niż z wyprawką...

Oczywiście nie dziwię się, że jesteś zdenerwowana bo ten wątek wiele dla Ciebie znaczy, dla mnie też uwierz mi, sama go przecież kiedyś założyłam, i pomimo że nowe dziewczyny przychodziły i odchodziły, ja cały czas Was podczytywałam. Sil przecież napisała, że nikogo nie zmusza swoim zaproszeniem, więc nie czuj się zobowiązana udzielać się na obu wątkach, to już Twój wybór, i jeśli chcesz kontynuować tematy brzuszkowe nikt Cie przecież za to nie skarci!
Ja tylko uważam, że skoro już doczekałyśmy się swoich skarbów to powinnyśmy ustąpić miejsca staraczkom, i przypomnieć sobie jak to było kiedy my same co miesiąc czekałyśmy na dwie kreseczki :)
Oczywiście uważam, że to nic złego poruszyć czasem takie tematy, ale z tego co Was ostatnimi czasy czytałam, to tutaj nie było praktycznie innych tematów oprócz imion, wyprawek, USG itp, a pytania i wątpliwości staraczek bywały czasem niezauważane...

Martocha ja w cyklu w którym zaciążyłam, po przytulankach "zaciskając nóżki" wkładałam piżamkę i szłam od razu spać, już bez wizyty w wc :P słyszałam, że to może zadziałać bo niektórych mężczyzn plemniczki potrzebują więcej czasu na przebrnięcie tej długiej drogi :P no i poskutkowało ;)

Ostatnia edycja:
Wiecie co, ja nie chce być z tyłu i muszę się przyznać, że dzisiaj Was nie nadrabiałam bo jestem wykończona tym całym dniem więc proszę o wyjaśnienia o co chodzi z tym nowym wątkiem???

lillydelux oo muszę spróbować Twój sposób na zaciążenie :-) przy najbliższej owulce nie będę po przytulankach biec do wc :-) hahaha ... może i u mnie zaskutkuje :)

jaki nowy wątek ?? ja też o niczym nie wiem :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry