• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mój mąż nie pali :)Ja tylko czasem.. do alko ;p Ale to jak jestem mocno podpita ;p
Ojej dziewczyny..trzymajcie kciuki za mnie w tym tygodniu..aby wszystko się tam spotkało i połączyło w jedno :D

ej..mamy konkurencyjny wątek ! ;p 'zaczynamy staranka' ..

A tam zaraz konkurencyjny:-) Tam są dziewczyny, kobiety, które się starają przeważnie o drugie, nawet trzecie dziecko. Ten tutaj wątek jest jedyny w swoim rodzaju. Tylko tutaj są same starajace się o pierwsze dziecko. Wam powiem tak w sekrecie. Udzielam się też na innym wątku. Dziewczyny są tam fantastyczne. Naprawdę świetne babki. Ale znaczna większość już ma dzieci. Ja tam jestem w pewnych sprawach zielona. Czasem tematy są takie, w kótre nie potrafię się podpiąć. Czasem zdarza się, ze mam doła. Kiedy słyszę płacz dziewczyny, która nie potrafi w 2, albo 3 cyklu zajść w ciążę z drugim, trzecim dzieckiem jest mi smutno. Ona ma przynajmniej to jedno. A ja nie wiem, czy będzie mi dane mieć chociaz jedno. Myślę, że to co czuję są w stanie zrozumiec tylko te kobiety, które tak jak ja starają ( lub wystarały się) o pierwsze dziecko. Dlatego mimo iż rzadko się tu udzielam, bardzo ten watek lubię:-)

A mam takie pytanie. Takie co nie są zafasolkowane to mogą normalnie udzielac się na tym drugim wątku tak?:-D

bosz Ael a co Ci jest? Ja już zaczynałam się martwic, że może ten brzuch znowu opadł i Ty juz rodzisz albo co! Weź no babo jakieś namiary na siebie zostaw żebyśmy się tu tak nie martwiły!
Normalnie ale ulga że jesteś.

Danao ja też udzielam się na innym wątku. Majoweczki też są fajne kobitki i także dołączyły do tego wystaranego wątku. Mamy bliźniąt mnie olały ale cóż ...ich strata.:-D
Kochana z tego co mi wiadomo to oczywiście, że mogą, mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi z tym drugim wątkiem... Najśmieszniejsza to i tak jest nasza Madzia w tym wszystkim. Stwierdziła, że gdzie byśmy nie były ona i tak nas znajdzie i doopy utruje
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

To ja się w takim razie przyczepię do Magdy:-D Będzie tam wiecej nie-zafasolkowanych.
Oczywiście mam rozeznanie o co chodzi z nowym wątkiem. W końcu Was nadrabiałam:-)

Ostatnia edycja:
Dziura nr kom przesłałam Ci priv, to mam nadzieję, że już nie będziesz panikować. Brzuch mi wczoraj opadł bo mały woli teraz leżeć poziomo w brzuchu. Teraz się poczorcił i ma czkawkę, której nie lubię.
Nic mi nie jest spokojnie, mam nr do Atanka, Lovki, Neciuszki więc na pewno którejś bym napisała, że rodzę :-P
Któraś jeszcze chce do mnie kontakt bym mogła napisać, że rodzę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry