Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Lily ale ja też długo się starałam... sama wiesz... i myślisz ze co? Mi też nie było łatwo i czasem miałam niezłe doły jak wy chwaliłyście się fasolkami... Ale byłam i jestem! I życiu nie chciałabym żeby którakolwiek z was odchodziła... nawet jak było mi przykro... Wiem, ze Sil nikogo nie zmusza i ja wcale nie mam do niej pretensji ze założyła ten wątek... Tylko smutno mi bo czuję jakby coś co wręcz kochałam zaczyna się "rozchodzić"
Dziureczko nie w tym rzecz... widzisz... ja ceniłam ten wątek za to ze był inny niż wszytego inne wątki i tematy na forum! Same nie raz to powtarzałyście... Rozmawiałyśmy o wszystkim! Przeżywałyśmy swoje smutki RAZEM! Wspierałyśmy się... A teraz jak to wszystko jest podzielone to co? Część wiesz bo czytałaś... a część ci umknęła bo było to pisane na innym wątku... teraz te wątki staną się takie jak wszystkie inne...
Eh... ide spać... muszę się z tym przespać... Jutr rano się odezwę!
Dziureczko nie w tym rzecz... widzisz... ja ceniłam ten wątek za to ze był inny niż wszytego inne wątki i tematy na forum! Same nie raz to powtarzałyście... Rozmawiałyśmy o wszystkim! Przeżywałyśmy swoje smutki RAZEM! Wspierałyśmy się... A teraz jak to wszystko jest podzielone to co? Część wiesz bo czytałaś... a część ci umknęła bo było to pisane na innym wątku... teraz te wątki staną się takie jak wszystkie inne...
Eh... ide spać... muszę się z tym przespać... Jutr rano się odezwę!