• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura nr kom przesłałam Ci priv, to mam nadzieję, że już nie będziesz panikować. Brzuch mi wczoraj opadł bo mały woli teraz leżeć poziomo w brzuchu. Teraz się poczorcił i ma czkawkę, której nie lubię.
Nic mi nie jest spokojnie, mam nr do Atanka, Lovki, Neciuszki więc na pewno którejś bym napisała, że rodzę :-P
Któraś jeszcze chce do mnie kontakt bym mogła napisać, że rodzę?

jeżeli mogę to ja poproszę nr :-)

reklama
Witajcie kobitki my juz po Usg Bedzie synus ma 21 cm i wazy 550g moj M wniebowziety....Jest zdrowy wszystko ma na swoim miejscu bez zadnych przeciwskazan...Macica zamknieta, szyjka długa bez zastrzezen.....
super wieści ;-) gratuluje :-) jakies zdjecie dzidzi ??

Ja już po wizycie, troszkę zawiedziona bo niestety lekarz nie zrobił mi USG... stwierdził, że skoro byłam tydzien temu na połówkowym to nie ma potrzeba... :-( więc to tak szybko chciałam Wam zdać relację bo teraz uciekam na basenik :-) kupiłam sobie strój na wieloryba i jadę popływać, rozluźnić kręgosłup :-p bardzo się cieszę bo już dawno nie byłam na basenie :-p zajrzę wieczorkiem
ale fajnie jak ja dawno na basenie nie bylam ;-( a dobrze ze u dzidzi dobrze ;-)

Ja już mam dość krzyczenia.. dziś sprzątqałam mieszkanie mu.. została mi łazienka i kuchnia gary i blaty przetrzeć..

ale przechodząc do sedna.. dzwonie do niego i pytam gdzie są nakładki na mopa bo nie widzę, on mi mówi,że nie wie.. ok znalazłam, śmierdziły tak,że myślałam, ze pawia puszcze , a naprawdę rzadko co mnie obrzydza.. Szmaty nie wiem nawet czym śmierdziały.. nie ważne

Dzwonie do niego i pytam kiedy prał scierki, bo sa brudne jak nie wiem a on mi odpowiada " No co Ci poradzę"

Jak umyłam podłogę to jakbym ziemii nasypała.. kurzu.. mogłabym sobie kołderkę zrobić i pewnie na poduszkę by starczyło małą..

ehs.. dziś ja monolog prowadzę.. :-(

no nie wierze magda sprzatasz uniego no nie wierze ahh madziu...

ael no jak zaczniesz rodzic pisz neta mam ze soba zawsze w telefonie to dziewczyna odrazu napisze ;-)

mi juz lepiej choc nikt mnie nie pocieszyl na forum mialam jakiegos dolka hormony mi skakaly ale juz dobrze humorek wrocil ;-) i zycze milej nocy kochane ;-)
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staraczki !! I PRZESYLAM~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

p.s. pyscku kochany ja nozki w gorze 25 minut trzymalam i potem jak musialam to szlam do wcale staralam sie zasnac i zasypialam ;-) i jak widac jest dzidzia;-)

neciuszka ja mialam 2 owulki pierwsza 9 dc a 2 poznio bo 25 dc wiec widzisz ;-)jest nadzieja puki @ niema ;-)

Ostatnia edycja:
czuje sie zaszczycona ;-)

a widzialam ze chcesz dziurce ciuszki przeslac tylko z zabka moje ;-) nie zapomnij ;-) a widzialas zdjecia co dawalam kilka dni temu ciuszkow co dostalam w tej paczce co odkrylam ze na skarpetkach jest zabka ;-) ale sie ucieszylam ;-)

czuje sie zaszczycona ;-)

a widzialam ze chcesz dziurce ciuszki przeslac tylko z zabka moje ;-) nie zapomnij ;-) a widzialas zdjecia co dawalam kilka dni temu ciuszkow co dostalam w tej paczce co odkrylam ze na skarpetkach jest zabka ;-) ale sie ucieszylam ;-)

Tak widziałam bardzo ładne, i jeszcze ten fotelik super :-D
A te z żabkami odstawię dla Ciebie spokojnie :-)

Kochane jeśli o mnie chodzi to wiecie, że ja strasznie wdzięczna jestem za sam pomysł ale pomalutku. Może przesądna jestem ale nie chcę zapeszac, myśleć, mówić.

Kochana ja mam się czym dzielić, dziś naliczyłam 42 pary samych bodziaków....

Dobranoc idącym spać :*

dziurko tez ci cos wysle ;-)
ateraz uciekam bo o 7 wstaje do pracy...

pyscku z jutro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ by nie prsyszla i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry