Dzień dobry!
Dziewczynki dostana mały opieprz..... Ale najpierw..
Neciuszka kochana nie wiem czy dostałaś smsa ode mnie z bramki? Musiałam tak wysłać bo z małżem pisałam tak, że on mnie jeden a ja żeby wszystko opowiedzieć to na raz po 7, 8 i tak po pare razy i konto wyczyszczone.
Ale Ty się nie obwiniaj czy coś takiego i wex sie już kobito uspokój bo wczoraj było wczoraj, każdy tak czasem ma a dziś to ja nie chce już słyszeć że moja wina to, moja wina tamto. No. Spokój ma być bo dojadę do tego Ćmińska choc za cholere nie wiem gdzie to i doopsko skopię. Rozumiemy się?
Fifka, ja przecież też nie idę nigdze stąd. Chodzi o to żeby te ciuszki, wózki itd tam pokzaywać a tu zostajemy wszystkie, będzie tak jak było tylko bez foteczek brzuszków itd.
Bo mnie się poprostu szkoda takich dziewczynek zrobiło, która ma gorszy dzień, idzie się wyżalić do nas, wchodzi na wątek a tu foty dzidziusiów. I taka, od razu wyłącza wątek i pozostaje bez pocieszenia. Może teraz mi niektóre powiedzą, że eeee gdzie tam, że Wy wcale tak nie macie. Ale ja się po raz enty pytam gdzie reszta staraczek?
jak tego nie rozumiecie kochane to ja już nie wiem... Ale musicie pamiętać co niektóre, że Wy już macie swoje szczęście, zresztą ja też się wreszcie doczekałam ale wiele dziewczyn nadal czeka i dla mnie uczucia takich kobietek są bardzo ważne.
jeśli chodzi o mnie ja zostaję, udzielę się i tu na wątku i tam, bo tam przyszło parę dziewczynek, zresztą bardzo fajnych, które służą radą.
Mili adziękuję kochana, a Ty wypoczełaś?
Ael to jak coś po bodziaki się zgłoszę:***