• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

do nawiazania ja tez biore lutke bo ktos pytał przepraszam nie pamietam kto,powiem wam ze dla mnie az jej smak nie jest tak tragiczny moze ze kiedys mialam gorsze swinstwa:) czasem mam mdłości i to myli z objawami:(

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszku też brałam ale tą podjęzykowa tylko raz, potem piowiedziałam, że za żadne skarby świata.

Neciuszka
a no pewnie, że w DDTVN. Kurcze ja kiedys CK bardzo nie lubiłam ale teraz chyba przyjdzie mi częściej tam bywac.

Znając życie to Ci jeszcze gin clo przepisze.

Ostatnia edycja:
FiFCIA..Czyli dwie kolejne temperatury powinny być wyższe niż ta dzisiejsza..czy ogólnie wyższe niż 6 ostatnich? Jeśli teraz dwie kolejne będą wyższe to to oznacza,że jest duże prawdopodobieństwo że będę mieć lada chwila owulację?
sorry ze tyle pytan..ale pierwszy raz się 'minitoruje'..

Dziurko nereczki nie wiem... wczoraj robiłam badania więc dzisiaj już powinny być wyniki u gina. Będę dzwonić niedługo i zapytam co i jak. Przy okazji badała czy nie mam anemii (zdziwię się jak nie mam...) Jak się dowiem na pewno napiszę!

Martocha jeśli jutro i pojutrze temperatura będzie się utrzymywała w fazie wysokich temperatur (czyli tak, mają być wyższe niż z ostatnich 6 dni, ale nie koniecznie wyższe od dzisiejszej) i to oznaczać będzie że MASZ owulację! Bo od pierwszego skoku liczy się te 24-36h. Dlatego jeśli się staracie trzeba by było pokochać się dzisiaj i jutro :-D

Ja w mierzeniu ekspertem nie jestem... ja wolałam testy owulacyjne. Mniej kłopotliwe jak dla mnie. Albo to i to!

Ostatnia edycja:
Fifka Ty dalej chudniesz? A wiesz co, ja nie wiem właśnie jak to jest bo ja też przez ostatnie dwa, trzy tyg to schudłam z czego nie powiem się uciszyłam ale w tej sytuacji.
To daj znać co i jak. Ja Jutro ide zrobić posiew z kanału i też podstawowe badania.

Ja to ostatnio i temp nie mierzę chociaż nie wiem może powinnam. Wczoraj z mężem rozmawialiśmy o tym wszystkim i powiedział, że woli żeby nic nie mierzyć celować, tylko po prostu co 2-3 dni wiadomo co robić skoro wtedy plemniki mocniejsze :-D Ja to mam inny problem zresztą wczoraj go poruszałyście tylko ja jednym okiem czytałam. W jakiej pozycji byśmy nie byli to wypływa dużo, może przez moje duże tyłozgięcie.

Martocha ale można na allegro zamówić je po 1zł... ja kupowałam np. 20 sztuk (czyli 20zł i koszt wysyłki to 3zł) I starczało mi to na 2-3 a nawet 4 miesiące. W jednym miesiącu wykonujesz zaledwie 5 testów. Są różne opinie ale ja sprawdzałam pokrycie owulacji z monitoringiem u gina i się zgadzało.

Dziurko
a no chudnę... niestety... w pierwszych 3 miesiącach można schudnąć, ale później powinna się już waga normować... u mnie niestety nie. Aż mnie dziwi że mój mały jest taki silny (boże jak on mocno kopie) jak matkę anemiczkę ma...

Neciuszka przy tyłozgięciu trzeba leżeć na brzuszku po wszystkim! Ja wcześniej próbowałam pupy w górze ale i tak leciało... późnij ktoś mi podpowiedział z tym leżeniem na brzuszku i faktycznie suchutko! I ja zawsze starałam się iść tak spać a myć się dopiero rano. (wiem, nie smaczne, ale mu zawsze przed samym snem lubiliśmy to robić a wiedziałam ze jak pójde się umyć to szanse będą mniejsze)

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka mnie gin, na właśnie taki problem no,że wypływa to powiedział:" Po nóżki skrzyżować, do męża się przytulić i tak zasnąć"
Ty, Neciuszka a może Twój małż tak hojnie ten tego, że aż...łooooo ale mi sie głupoty piszą:zawstydzona/y:

Fifka chyba żelazo trzeba brać w takich sytuacjach. Nie wiem, gin Ci na pewno coś zaleci. Coś prócz jedzenia oczywiście

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry