• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziura: A co jej do tego.

Moja teściowa pojechała do lekarza i nie będzie jej jeszcze kilka godzin ufff....

A ja miałam w nocy takie mdłości że nie mogłam wytrzymać. a tak pozatym kupiłam łóżeczko-kołyske dla małej :)

dziurko żal się ile wlezie a nienormalną to ty masz teściowa (bez obrazy), a pozatym większość kobiet, które niemialy zagrozonych ciąż jest takich mądrych tak więc się nia nie przejmuj i glowa do góry
ja bralam lutkę i jedyne co mi nie pasowalo to jej smak
ciężarówki nie uciakjcie z tego wątku, bez to on zginie,

Dziurko nie przejmuj się nią, lekarz zna się lepiej od niej, ty też rób tak jak czujesz że będzie dla was najlepiej. Nie noś uważaj na siebie. To starsze pokolenie tak ma. Pan przywiózł ziemniaki dziś bo swoich będzie mało a pozatym dla mojej matuli. Rozmowa o rozsypaniu dla mojej na mniejsze worki bo ten ma 50 kg i mówię że nie wolno jej dźwigać i tak jej lepiej będzie. No to usłyszałam a tam jej nie wolno dźwigać. Takie myślenie ku.rde. Moją mamę czeka plastyka macica jej się bardzo obniżyła do tego stopnia że jej wychodzi na zewnątrz już. I rzeczywiście może dźwigać :/ Dlatego nie słuchaj co ona mówi ty wiesz co dla was dobre będzie.

Kochana chyba telepatycznie mi przekazałaś myśl bo poza wędlinką i mielonym kupiłam łopatkę na gulasz :-D mój małż wszystko lubi nie ma z nim problemu tak jak z jego bratem. Myślałam o kuskusie do tego, ale kaszę też mam dawno nie było :) i buraczki do tego.

Przecież jak lekarz byłby beznadziejny itp sprawy to byś nie chodziła tyle sie starałas to przecież nie chcesz stracic maleństw prawda

Neciuszka....taki gulasz albo sosik z kilkoma grzybkami,np. kurkami. Do tego kasza perłowa i buraczki. mmmmmmm.
A nią się nie przejmuje tylko przykro mi sie zrobiło bo ja tak walczę, tak się staram a tu widzę że podejście takie, że jak ma polecieć to i tak poleci. Wrrrrrrrrrrr

Mineralna chodzę do najlepszego jaki tutaj jest. A i tak mi doradził innego lekarza, który świetnie mi taka ciąże poprowadzi. Ale wiadomo, wszystko kosztuje.

Magda ja swojemu powiedziałam tylko raz, że jakby coś kiedyś to utnę mu... tępym nożem.Raz powiedzieć starczyło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry