• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziura: mój małż chciał żebym chodziła prywatnie...powiedziałam że nie bo chodze do dobrego lekarza że mam do niego 100% zaufanie.Przecież wiadomo nie chce dziecka stracić.

Kobitki wiecie co mała chyba bedzie dosłownie mała bo ja mam taki malutki brzuszek naprawde ludzie nie wierzą że w ciązy jestem jak kupowałam wczoraj łóżeczko to mysleli że może dla siostry kupuje bo po mnie nic nie widać...czasem jak mała sie tak ułoży to coś widac a tak to zero

reklama
Mineralna mój P. to nigdy nie powiedział, nie skomentował tego, że chodzę prywatnie. To nie o niego tu chodzi...
Ale ja naprawdę już się uspokoiłam i mam wszystkich w nosie. Ja wiem co dla moich dzieci najlepszego. Zresztą czarownica jedna. ba, wiedźma nie wiem co ona chciała osiągnąć tak mówiąc. Kasa nie jej to niech się buja. OOo

Hej dziewczyny :)
widzę, że doszłyście już jakoś do porozumienia :) bardzo się cieszę bo już zaczynałam się dołować, że to ja niepotrzebnie nakręcałam temat swoimi długimi wywodami :P

Co do testów owulacyjnych to popieram Fifkę :) ja też zamawiałam z allegro te za 1zł i u mnie się bardzo dobrze sprawdzały i pokrywały ze skokiem temp:)

Dziurka, Ty się nie przejmuj, najlepsza rada to olać takie wypowiedzi, jeszcze niestety nie raz będziesz się pewnie musiała zmierzyć z dziwnymi radami teściów, ciotek, znajomych... albo z dziwnymi uwagami... ja się już zdążyłam przyzwyczaić choć na początku bardzo mnie to drażniło i nie raz sprawiało przykrość...

Znaczy ja chodze na NFZ :) A on chciał bym prywatnie powiedziałam nie .

A ja siedze i jem skórki z chleba takie czerstwe bo mi niedobrze jest jakoś.

mineralna to, że masz mały brzuszek nie znaczy, że córunia będzie mała. Moja ciocia na sam koniec wyglądała może na 3 mc a dzieci miały po 3 kg. Być może po prostu taką masz budowę i tak się umieściła. Oglądałam program ciąża z zaskocZenia tam kobity wogóle nie wiedzią że są i nie mają brzucha najczęściej to mówili że dzieci właśnie się jakoś inaczej układały za żebra czy coś.

Ja muszę zacząć myśleć powoli nad menu na imprezę, wprawdzie dwa tygodnie jeszcze ale mam jedną wegetariankę.

Lilly wiem tylko ja ise boję, że któregoś dnia powiem za dużo, zezłoszczę się, nakrzyczę.

Ja testy kupowałam też z allegro a kilka razy takie z apteki. No i co i się nie sprawdziły...chyba. Zresztą kto to wie...

Mineralna bo Ty młodziutka jesteś i nie dziw się, że ludzie myślą, że jak coś kupujesz to dla kogoś innego. A brzuszek-teraz tak luźno się nosi wiele ubrań, że łatwo przeoczyc.

Neciuszka na którym to programie? Boziu ja się w chałupie zanudzę

Oglądam ten program bo przeważnie mój chce lapka w tych godzinach :)
wiesz jak jedna miała chorobe leśniowskiego której obiawami sa omdlenia, wymioty itp to nie skojażyła że to ciąża tylko ta choroba :)

Nie kojażą że to dla siebie kupuje bo nie widac brzuszka .

A ja mam ogromny dylemat muszekupic małej kombinezon na zime ale taki większy bo mała zima sie urodzi a ja nic praktycznie zimowego nie mam

reklama
dziurko żal się ile wlezie a nienormalną to ty masz teściowa (bez obrazy), a pozatym większość kobiet, które niemialy zagrozonych ciąż jest takich mądrych tak więc się nia nie przejmuj i glowa do góry
ja bralam lutkę i jedyne co mi nie pasowalo to jej smak
ciężarówki nie uciakjcie z tego wątku, bez to on zginie,

Nikt stąd nie odchodzi :* Będzie dobrze! Zobacz wątek żyje!

Dziękuję Magd.a fajny futrzak:-)
Fifka ja będę dzisiaj robić zupę meksykańską:-) Też coś innego:-)

O_o uu to naprawdę nowość!

Mineralna mój P. to nigdy nie powiedział, nie skomentował tego, że chodzę prywatnie. To nie o niego tu chodzi...
Ale ja naprawdę już się uspokoiłam i mam wszystkich w nosie. Ja wiem co dla moich dzieci najlepszego. Zresztą czarownica jedna. ba, wiedźma nie wiem co ona chciała osiągnąć tak mówiąc. Kasa nie jej to niech się buja. OOo

Moi teściowie i mama nawet pomagają mi w tych prywatnych wizytach finansowo bo też twierdzą ze na NFZ to ***** nie robota... Dziurko ważne ze twój popiera twoje zaangażowanie!

Ten program na TLC leci, chyba od pon do pt o 21 :) lubię go sobie czasem obejrzeć, ale aż mi się wierzyć czasem nie chce, żeby kobieta mogła nie zauważyć swojej ciąży?! :szok:

Ja w to nie wierzę... ja mam mały brzuszek i może być ze tak zostanie... ale nie wierzę żeby kobieta nie czuła ruchów dziecka... moje jest jeszcze malutkie ale jak czasem zasadzi kopa to można zwału dostać.. Do 4-5 miesiąca wierzę ze można nie wiedzieć... ale nie do dnia porodu...

Mineralna
ja w ogóle brzuszka nie mam... śmieją się ze mnie że mam ciąże urojoną.. ja pamiętam twój brzuszek jak byłaś w podobnych tygodniach jak ja teraz... to ci powiem ze miałaś olbrzyma!! Bo ja mam niemal całkowicie płaski... A maluszek na Usg jest duzy i silny. Wielkość brzucha nie ma nic do tego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry