Aelreda
Fanka BB :)
Ehh, nie chciałam nic pisać nt. nowego wątku, ponieważ jak dobrze przewidziałam, wątek nie byłby tylko dla wystaranych z tego wątku, a mnie nie bardzo się uśmiechałoby pisać jeszcze z innymi użytkowniczkami, które z wątkiem staraczek nic nie miały wcześniej wspólnego (przynajmniej od kiedy ja tu jestem).
I szczerze czuje kiedy mogę coś napisać o dziecku czy jego rzeczach a kiedy nie i zająć się problemami dziewczyn. Tak się z wami zżyłam, że nie wyobrażam sobie pozostawienia tego wątku i was. Bardzo się cieszę jeśli którejś mogę pomóc. Więc wystarane przykro mi ale zostaje tutaj i dopiero staraczki jak będą miały mnie dość to mnie wypędzą gdzie pieprz rośnie :-)
I szczerze czuje kiedy mogę coś napisać o dziecku czy jego rzeczach a kiedy nie i zająć się problemami dziewczyn. Tak się z wami zżyłam, że nie wyobrażam sobie pozostawienia tego wątku i was. Bardzo się cieszę jeśli którejś mogę pomóc. Więc wystarane przykro mi ale zostaje tutaj i dopiero staraczki jak będą miały mnie dość to mnie wypędzą gdzie pieprz rośnie :-)

Po prostu masz mocne mięśnie brzucha i dobrze trzymają macicę.