• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ehh, nie chciałam nic pisać nt. nowego wątku, ponieważ jak dobrze przewidziałam, wątek nie byłby tylko dla wystaranych z tego wątku, a mnie nie bardzo się uśmiechałoby pisać jeszcze z innymi użytkowniczkami, które z wątkiem staraczek nic nie miały wcześniej wspólnego (przynajmniej od kiedy ja tu jestem).
I szczerze czuje kiedy mogę coś napisać o dziecku czy jego rzeczach a kiedy nie i zająć się problemami dziewczyn. Tak się z wami zżyłam, że nie wyobrażam sobie pozostawienia tego wątku i was. Bardzo się cieszę jeśli którejś mogę pomóc. Więc wystarane przykro mi ale zostaje tutaj i dopiero staraczki jak będą miały mnie dość to mnie wypędzą gdzie pieprz rośnie :-)

reklama
Ael jestem identycznego zdania! Dla mnie to beznadziejny pomysł z tym podziałem... Bo teraz tak... tu piszą zaciążone a tam poszły staraczki które są po prostu ciekawe co się dzieje... Innymi słowy mamy teraz dwa wątki o tym samym ale z podzielonymi ludźmi... bez sensu...

Ael jestem identycznego zdania! Dla mnie to beznadziejny pomysł z tym podziałem... Bo teraz tak... tu piszą zaciążone a tam poszły staraczki które są po prostu ciekawe co się dzieje... Innymi słowy mamy teraz dwa wątki o tym samym ale z podzielonymi ludźmi... bez sensu...

Otóż to. Tamten wątek niech będzie ale jako kompletnie odrębny i jeśli już któraś cieżarówka chce to będzie tam pisać.

Poza tym cieszę się Neciuszko, że masz dziś o wiele lepszy humorek :*

Fifka, ale nie musisz od razu pisać, że to beznadziejny pomysł bo możesz kogoś takim stwierdzeniem urażasz! To na pewno nie jest tak, że wątki są o tym samym....
Trochę już mam dość tej przepychanki i chyba zaczynam żałować że w ogóle znowu się tutaj zaczęłam udzielać :dry:

Mineralna ja widziałam, bardzo pozytywny film, polecam

Mineralna tu nie ma czym się przejmować. Zobacz ja chudnę a mały przybiera na wadzę, mój brzuch nie rośnie a mały jak na drożdżach! Serio to są dwie odrębne sprawy. :-D Po prostu masz mocne mięśnie brzucha i dobrze trzymają macicę.

Lilly
może założenie ze ma być o czymś innym jest. Ale sama poczytaj... i tu i tak gadamy o wszystkim... Ja się bardzo cieszę ze wróciłaś i nie chciałam cię urazić... boli mnie tylko to bo mam wrażenie ze teraz powstaną dwa obozy - Wybrane zaciążone i staraczki tu i tam... Spójrz towarzysko i tak się wymieszało...

Ostatnia edycja:
Lilly pomysł głupi nie jest. Ale na tamten wątek przyszły obce dziewczyny, których tutaj nie widziałyśmy. Więc znowu poznawanie nowych osób przy dużej ilości ciężarówek stąd które już znamy, no jak dla mnie to trochę niewygodne.
Niech będą dwa wątki, ale tamten wątek można było zrobić prywatnym dla naszych ciężarówek, znających się.
I tak i tak dało się zauważyć, że staraczki i tak zaglądają tam.
Jeśli już któraś ciężarówa zdecyduje się tam przejść niech idzie, a jak któraś chce tu zostać niech zostanie za przyzwoleniem staraczek, tak byłoby sprawiedliwiej. To jest moje zdanie, także możecie z tym zrobić co chcecie.

Kwiatuszku nie będzie żadnej kłótni, ja tu towarzystwo ustawię :-D

Ael kochana to chwilowe załamanie było, gotowanie mnie odpręża jak ciebie sprzątanie. Poukładałam sobie wszystko, mąż wrócił też przytulił porozmawialiśmy, zapytał czy ja cały dzień spędziłam w kuchni :-D teraz muszę zacząć obmyślać co zrobić na za dwa tygodnie, żeby majątku nie wydać a nakarmić smacznie wegetariankę, kilka innych osób oraz jednego wiecznie głodnego.

reklama
A czy koś kiedy kolwiek mówił, że nie można ani tu ani tam rozmawiać o wszystkim? przepraszam, ale chyba się źle rozumiemy w takim razie.... :/ Co do dwóch obozów to nie wiem czy nie zauważyłaś, ale większość staraczek i tak się tutaj udziela ale już nie z takimi tematami, które mogą sprawić komuś przykrość, więc nie widzę powodu, żeby pisać o jakichś dwóch obozach... :/
Zresztą uciekam, bo trochę mi się ciśnienie podniosło, a mam zaraz wizytę u gina gdzie wysokie ciśnienie nie jest wskazane...

Ael, to że tam są obce dziewczyny to znaczy że wątek gorszy? Tu też co jakiś czas dochodziły nowe dziewczyny i jakoś nie było z tym problemu... więc dlaczego by tam nie być też gościnnym? Ja już na prawdę nie pojmuję tych argumentów...
Zresztą nikt nikogo nie przymusza, to było tylko luźne zaproszenie, więc po kiego grzyba komentarze, że pomysł beznadziejny...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry