kwiatuszekq20
Fanka BB :)
fifka chyba wiem co to za pasta i to chyba jest nie dobre rozrabia sie to w wodzie musialam to kiedys pic jak mialam chore nerki zatykalam nos jak to piłam fuj wspołczuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wegetariankę mówisz, ja ostatnio robiłam kaszę gryczaną prażoną a do tego brałam torbę mrożonych warzyw na patelnię, wrzucałam do rondelka zalewałam pół litra wodą, wrzuciłam kostkę warzywną, to mi się ładnie podgotowało, można dodać to tego sosu jeszcze wszystko co się chce, a wychodzi moim zdaniem naprawdę dobre :-)
Albo zapiekanka warzywna, albo oooo! bigos z cebuli!
Kochanie nie interpretuj w taki sposób naszych słów, bo to błędne patrzenie. Ani ja ani Fifka nie napisałyśmy, że tamten wątek jest gorszy, skąd nasunęły Ci się takie wnioski?
Ja tylko napisałam, że pisanie z dziewczynami, które nie były tutaj na staraczkowym wątku, czy też nie starały się po raz pierwszy a robią to po raz drugi, trzeci nty raz, oraz już są mamami dla mnie jest trochę bez sensu. Ze swojej strony wolałabym by na tamtym wątku były tylko nasze ciężarówki stąd, które się znają i tyle.
Nikt nie mówi, że coś jest bee ani mee.
Nie odbieraj tego w taki sposób.
Ja oglądałam.
Fakt, ja staraczka, poszlam tam z ciekawości. Ale wiadomo, przede wszystkim zostaję tutaj. za bardzo mi się tutaj podoba.
Ael zostań z nami, nigdzie nie odchodź!:-) I Ty Fifka także:-)
fifka chyba wiem co to za pasta i to chyba jest nie dobre rozrabia sie to w wodzie musialam to kiedys pic jak mialam chore nerki zatykalam nos jak to piłam fuj współczuje
Milia a w tym cyklu już nici? Że piszesz, że od następnego? Trzymam kciuki za ciebie i wysyła fluidki! :*
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
W ogóle mila super wypoczęta widać po zdjęciu, które jest git :-)
Działałaś coś twardo podczas wypoczynku?
Ael a jak się robi bigos z cebuli bo ja ciemna jestem w tej kwestii
. Bigos jest bardzo pyszny ale krojenie dużej ilości cebuli to katorga.nie dziekuje za fluidki, zeby nie zapeszac Fifka, ale wiem, ze z nimi w nastepnym cyklu latwiej bedzie mi sie starac. Ael oczywiscie przytulanki byly na wyjezdzie, ale niestety wiedzialam,ze nic z tego nie bedzie, bo moj stary gin kazal mi brac dupka 5-25dc co hamuje owulacje, wiec nawet nie marze o niczym...