• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej! Dzień dobry!:-)
Ja tak szukam i szukam i znaleźć nie mogę. A wszystkie widziały! Magd.a ja tez chcę zobaczyć zdjęcie Twojego nowego psiaka:-)

Na temat luteiny wiele nie powiem. Raz miałam kiedyś. jak mi @ przez 2 tygodnie nie chciał przyjść. Parę lat temu wstecz to było. Ale nie pod język:-)

reklama
Muszę spróbować krzyżowania nóżek, tylko po zawsze siku mi się bardzo chce ale muszę próbować wytrzymać bo może dlatego też nam się jeszcze nie udało. Hihi Dziurko w sumie to nie wiem czy tak hojnie bo nigdy mu nie sprawdzialiśmy :-D

Kurcze wody nie ma leci tylko cienka stróżka taka pewnie przyszły sąsiad co za płotem będzie a obecnie mieszka po drugiej stronie drogi jak zwykle nie raczył poinformować o swoich poczynaniach i zakręcił wodę bo budowę zaczął.

Neciuszka to łap tą wodę! niech leci i ciurkiem ale jak tak po godzinie poleci to Ci chociaż na jaką zupinę starczy. Aaaaa zapomniałam, żeś Ty pomidorowej nagotowała.

danao oo i Twoje szczęście bez lutki podjęzykowej. Ja brałam często bo u mnie cykle to nawet 52dni

Ej laski! Jaką dobrą zupę dzisiaj ugotować? Ostatnio była ogórkowa i buraczkowa... teraz ta pomidorówka Neciuszki mi zapachniała! Moze macie jeszcze jakieś przepisy na pyszną zupkę! ;-)

No ja wczoraj nagotowałam wszystkiego i napiekłam jak głupia, ale mi pomogło i widzę, że mąż sobie poradził. Niedługo pan z mięskiem będzie a ja nie wiem co chcę kupić dziś. Na dziś mam pomidorową. może jakieś mięsko zrobię jak coś kupię świeżego. Ja to chyba buraczki ugotuję ale zrobię je do obiadu :-)

Dziewczynki ja z żalem...
dzwoniłam do teściowej bo ma lecieć w październiku do mojego małża i jego siostry i chciałam przekazać parę rzeczy. I mówi, że wieści już zna. No i pyta co tam jak tam. NO to ja powtarzam po ginie. Że to łożysko, że jedna owodnia, że nie wolno nosić, mało chodzić,zastrzyki, dupek i w ogóle ciąża strasznie wystarana i wysokiego ryzyka. A ta mi mówi, że ja nienormalnego lekarza mam, że po co w ogóle chodze prywatnie-bo ona by nie chodziła.
Nosz kufa mać, no

Kochana bo ktoś kto nie miał problemów z dziećmi ma większy problem by to zrozumieć... ja uważam ze dobrze robisz i tego trzeba się trzymać. Ja też chodzę prywatnie bo mam o niebo lepszą opiekę... Niebo a ziemia w porównaniu na Nfz... Olej ją... to stare pokolenie... oni wielu rzeczy nie rozumieją...

Neciuszka dam znać na pewno!!

Ide kanapeczki zrobić bo umieram z głodu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry