• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień dobry :-)

Owszem ciężko będzie nadrabiać wątki, ale ja zostaje tutaj :-) tam tez będę zaglądać męćzyć te wystarane :-) czasami nawet na Staraczki Weteranki zaglądam hahahaha ;-)

Właśnie leżę z psami w łóżku.. pogoda nie zaciekawa dziś.. a dziś będziemy robić małemu sesje :-p musimy wysłać do hodowli zdjęcia :-)

Witam Witam! Powiem wam że przespałam się z pewnymi myślami i zostaje tu gdzie byłam i jestem! :-D No chyba że mnie staraczki pogonią, ale ze swojej strony obiecuję, że postaram się nie pisać o ciuszkach, brzuszkach, wyprawkach itp.

Nie chcę stąd odchodzić... tam to już nie to samo... :zawstydzona/y:

Milia
Dziurka ma bliźniaki. I teraz nasz team próbuje się podzielić na dwa wątki - zaciążone i te starające się...

Ostatnia edycja:
reklama
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Dziurka, super!! za jednym zamachem kochana dwojeczka bedzie:-) bardzo sie ciesze, uf, co za wiadomosc!
Fifka...a czemu nie mozecie zostac tu? ja osobiscie uwielbiam czytac wasze posty. poza tym bardzo duzo pomagacie starajacym sie!! NIE ODCHODZCIE STAD!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry