• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka, pozwól sobie na żal, na beknięcie w rękaw i na poczucie niezadowolenia, bo to pomaga. Owszem, zrobiłaś test wcześniej, podkorciło Cię, ale nie ma to znaczenia, nie możesz odmawiać sobie prawa do żalu przez to, co to, kara? Należy Ci się żal, jak psu zupa, nie porównując. A co do śluzu, przed okresem często występuje właśnie taki, a dupek mógł Ci zwiększyć te objawy właśnie. A dupek to w ogóle dodu..p..ne samopoczucie robi, tyle Ci powiem

Sil dziękuję :* ja nie miałam takich wahań i takiego nastroju jak go nie brałam. Na szczęście dziś ostatni dzień jeszcze jedna tabletka. Wyciągnęłam z tego wszystkiego wnioski na przyszłość.

A ja dzisiaj zrobiłam nóżki z kurczaka z rozmarynem, ostrą papryką i czosnkiem..wszystko delikatnie skropione oliwą z suszonych pomidorów :D ślinka cieknie na sam zapach..w końcu przez żołądek do serca- a u mnie owulka za rogiem ;p

reklama
Ja już po wizycie, troszkę zawiedziona bo niestety lekarz nie zrobił mi USG... stwierdził, że skoro byłam tydzien temu na połówkowym to nie ma potrzeba... :-( więc to tak szybko chciałam Wam zdać relację bo teraz uciekam na basenik :-) kupiłam sobie strój na wieloryba i jadę popływać, rozluźnić kręgosłup :-p bardzo się cieszę bo już dawno nie byłam na basenie :-p zajrzę wieczorkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry