• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wytrzymać bez was nie mogę to fakt. Głupio mi za dziś co się stało to się nie odstanie i to nie tak że mnie boli suwaczek czy zdjęcia nie po prostu miałam dziś zły dzień, na dzień dobry mój wpis olano, przyjaciółka olała, po dupku hormony mi szaleją. Wiem moja wina że zrobiłam test za wcześnie i zobaczyłam te cholerne dwie kreski po czasie chociaż nigdy tak nie było a pottem 0 na becie. To wszystko do kupy zadziałało. Nie chcę żebyście gdzieś przechodziły czy coś potrzeba mi waszej siły wsparcia bo poza wami to tylko na męża liczyć mogę a ileż można mu zawracać d... zadzwoniłam do matuli pożalić się chciałam też mnie olała. A słowa że inne starają się dłużej zadziałały jak płachta na byka, poczułam się jak bym nie miała prawa się tak czuć jak dziś. Po prostu poczułam się odrzucona to boli szczególnie teraz. Popłakałam sobie w samotności, zrobiłam rewolucję w kuchni nadal nie wiem kto to wszystko zje mąż będzie musiał się postarać. Terapia kulinarna zadziałała.

Monolog jak byk trudno lżej mi odrobinę się zrobiło.

reklama
Wytrzymać bez was nie mogę to fakt. Głupio mi za dziś co się stało to się nie odstanie i to nie tak że mnie boli suwaczek czy zdjęcia nie po prostu miałam dziś zły dzień, na dzień dobry mój wpis olano, przyjaciółka olała, po dupku hormony mi szaleją. Wiem moja wina że zrobiłam test za wcześnie i zobaczyłam te cholerne dwie kreski po czasie chociaż nigdy tak nie było a pottem 0 na becie. To wszystko do kupy zadziałało. Nie chcę żebyście gdzieś przechodziły czy coś potrzeba mi waszej siły wsparcia bo poza wami to tylko na męża liczyć mogę a ileż można mu zawracać d... zadzwoniłam do matuli pożalić się chciałam też mnie olała. A słowa że inne starają się dłużej zadziałały jak płachta na byka, poczułam się jak bym nie miała prawa się tak czuć jak dziś. Po prostu poczułam się odrzucona to boli szczególnie teraz. Popłakałam sobie w samotności, zrobiłam rewolucję w kuchni nadal nie wiem kto to wszystko zje mąż będzie musiał się postarać. Terapia kulinarna zadziałała.

Monolog jak byk trudno lżej mi odrobinę się zrobiło.
Ważne, że lżej :-)
Ja zasuwam od rana i nie mam czasu sledzic dzisiaj forum. Teraz już się wyłaczam. Pa

Neciuszka- ja mam zupelnie inaczej.. to ze inne kobitki zachodzą w ciąże sprawia ze serce mi mocniej bije :) bo to daje odczuć,ze można i że się da:) Nawet jeśli ktoś starał się bardzo długo..Pozwala mi to też się oswoić z perspektywą posiadania dzidzi..super ze możemy się dowiedziec o wczesnych objawach itd..Może spróbuj patrzeć na temat z tej perspektywy :) No i pamietaj,ze jesteśmy na tym samym wózku- ja też chce bachorka ;) i już się nie mogę doczekać jak 30 stego będę testować.. A tak w ogóle to dziś prawie płodne upławy mam-ale bez boli owulacyjnych.. nie wiem o co cho ;p

martocha ja cały czas tak patrzę dlatego tutaj jestem, dziś miałam chwilę załamania i potrzebowałam pomocy. Nadal mnie ciągną pachwiny, jajniki, sporo śluzu przezroczystego mam. Nie wiem już co ze mną się dzieje.

Witajcie kobitki my juz po Usg Bedzie synus ma 21 cm i wazy 550g moj M wniebowziety....Jest zdrowy wszystko ma na swoim miejscu bez zadnych przeciwskazan...Macica zamknieta, szyjka długa bez zastrzezen.....

Nie no wiesz jakoś mi się kłoci to z tym że za 3 dni niby mam dostać @ a tu druga owu miała by być. Ale może po dupku wszystko możliwe.

Kurde zgłupiałam ten śluz taki rzadki przeźroczysty jest, wczoraj dużo dziś troszkę mniej.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry