• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzisz Kwiatuszki, jak na USG widać poprawę, to na pewno wszystko idzie ku dobremu :) trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość, choć wiem, że łatwo jest mówić :P
Ja ostatnio słyszałam od pielęgniarki o pewnych ćwiczeniach, polecanych w medycynie na poprawę płodności i kobiety i mężczyzny, to samo ćwiczenie dla obu partnerów :) u kobiety poprawia pracę jajników, macicy i ogólnie całego układu rodnego a u mężczyzn na plemniczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
powiem ci ze u nas od 2 cykli jest bardziej spontan,skonczyłam z tempka i testami owu jedyne co badalam to szyjke ale tak srednio sie znam kochalismy sie co 2 dni

i dzieki temu troche przstałam myslec dziekuje za wsparcie mam nadzieje ze bedzie dobrze ael zaczarowala brzuszek moj misiu tez to musi sie udac hehe

Ostatnia edycja:
kwiatuszku ja przez rok staralam sie i najpierw spontan potem juz z wyliczeniami przez prawie caly czas lykalam kwas foliowy i olejek z wiesiolka magnez po wielu testach z jedna krecha chyba w 10 cyklu odstawilam kwas olejek i inne stwierdzilam w tylku to mam i tak nic nie pomaga teraz w sierpniu jak lecialam do polski stwierdzilam robi badania hormonow i ide leczyc zeby i do konca roku zakladam aparat na zeby (wada zgryzu) i czekam sobie na @ a tu sie spoznia jeden dzien i drugi nagle stwierdzam a sru testuje po pracy z nastawieniem na I kreske a tu nagle szok II kreski a w sierpniu stwierdzilam biore olejek z wiesiolka kwas i kupilam sobie mineraly witaminki ale wciaz nastawienie na badania hormonow itp i nagle jak zaplanowalam sobie aparat ze sie za to zabieram szok fasolka tobie tez sie uda ja nigdy bym sie nie spodziewala ze sierpien przyniesie fasolke

Kwiatuszku a moze sprobuj malza przetrzymac tak do 12 dnia cyklu i potem na spontanie przytulanki i pozniej co dwa dni a noz moze sie uda

Ostatnia edycja:
no juz tak robilismy ze po @ kochalismy sie chyba z dwa razy a pozniej dopiero po 5dniach przerwy,
kwas foliowy ja łykam juz od 2 lat poniewaz czesto mialam opryszczke wargowa i kiedys akurat na wizycie u gin mialam na ustach i ona mowi ze mam brac kwas bo to w jakims stopniu pomaga i wiecie co pomaga na maxa juz nie pamietam kiedy mialam a jak juz mam to przechodze bardzo łagodnie,nawet pozniej to samo gdzies w jakim s czasopismie przeczytałam ,mysle ze za bardzos ie blokuje moja siostra tez tak miala po stracie dziecka lekarz jej nagadal ze teraz macica jest przygotowana sie starali i nic a jak odpuscili to zaraz sie udalo ,ja mysle ze i tak juz troche odpusciłam najgorszy stres był jak moja jedna starsza i druga młodsza chodziły z brzucholami wtedy mialam dola gdy sis dzwoniła i mi opowiadala co sie dzieje ale teraz po 2-miesiecznej przerwie bez forum troche odpuscilam

Dzień dobry kobietki, ja wróciłam właśnie z praktyki i jestem padnięta!!! Chyba się teraz prześpię bo o 16.50 mam wizytę i zobaczę znów mojego ukochanego syna :-) już się nie mogę doczekać!!!!!

mysle co ma byc to bedzie ale psychika duzo daje trzeba byc dobrej mysli miłego dnia panienki bede pod wieczor musze sie na cmentarz przejsc cos mnie boli podbrzusze ale dzis w koncu sie wypróżniłam po kilki dniach masakry :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry