• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Tak Fifka, my damy małego do osobnego pokoju, mieszkanko i tak małe więc spokojnie. A nie damy do nas, bo tatuś mi się nie wyśpi, a że pracuje fizycznie to wolę by się wyspał, aniżeli jego skupienie było do dupy i nie daj Boże coś by mu się stało. Mały z resztą i tak w ciągu dnia jak nie będzie spał to będzie ze mną siedział.
Poza tym, po ustawieniu mebli u nas w pokoju to my nie będziemy mieli gdzie wstawić łóżeczka.

My jak mój będzie miał na rano będziemy spać oddzielnie. Tak jak zresztą i teraz bo ja mam delikatny sen on wstaje po 3... więc mnie budzi a ja później spać nie moge prawie do rana... A jak będzie miał na 13 to będzie razem ze mną wstawał, nie ma przebacz...

No cóż, każdy ma swój własny system.

Sil a ja nie bardzo jestem za tym... bo w tym momencie się rodzielimy a część z nas nie będzie w stanie wałkować obu wątków... to co zbudowałyśmy wszystkie się rozpadnie. Ja rozumiem dziewczyny bo ile czasu ja czekałam i czytałam co rz o nowych fasolkach? Ale żyje i zostałam... A teraz staram się przekazywać tą energię dla tych starających się...

LamiaV dziękuję! Kochana jesteś. Zapiszę sobie! Jak nie bede miała pomysłu to zajrzę!

Witajcie, odczytałam się w końcu. I coraz bardziej mi chodzi po głowie założenie wątku wystarane po raz pierwszy, czy coś, w sensie dla tych z nas z tego forum, bo naprawdę czasem coś umknie i potem wychodzą przykre rzeczy. Jak dziś z Neciuszką. Nie pomyśl sobie, że to przez Ciebie, czy coś, ale już nie raz tak było, a na pewno bolą nawet suwaki... Ten wątek jako wspierający normalnie, a tamten na ploty imionowo, wózkowo, ubraniowe itp

Hej dziewczyny :) ja jestem jak najbardziej za :) bardzo często Was ostatnio podczytuję, ale cały czas jest mi głupio coś pisać właśnie ze względu na starające się dziewczyny... Nam zaciążonym łatwo mówić, że to nic takiego, ale dla staraczek to z pewnością frustrujące tak ciągle czytać co już mamy, jakie ciuszki, jakie imiona, jakie mebelki itp...
Dlatego nie dziwię się trochę, dlaczego tak mało tu staraczek, bo powoli robi się z tego wątku wątek dla wystaranych...

Może niech też nasze staraczki napiszą czy chcą byśmy przeszły na inny wątek. W sumie to ich zdanie tu jest ważne!

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki :-)

Zastanawiam się czy biały i gęsty śluz może być oznaką ciąży? Bo tak przejrzałam parę stron i różnie piszą. :-) @ mam dostać jakoś jutro.

Witam Karolinko :)
Jedyną ewentualną oznaką ciąży jest brak okresu. Jeśli jutro nie dostaniesz okresu zrób test z porannego moczu :)

A co do wątków, to mnie nic nie boli..ale ja dopiero 2 cykl się staram :)

No przeciez malo która napisze słuchajcie idzcie stąd, bo mi tutaj nie psaujecie... a mi nie chodzi o to, zeby zafasolkowane w ogóle zniknęły z tego wątku, tylko, żeby nie poruszać tu tych tematów, które mogłyby być poruszane gdzie indziej...

Jak uważacie, ja jednak nie ukrywam, ze jak powstanie wątek ciążowy, których jest wiele to raczej tutaj nie będę zaglądała, bo nie mam czasu obrabiać dwóch wątków. Szkoda mi tylko będzie, ze zostaną tutaj fajne lachonki staraczki i kontakt się urwie.

Ja jak czekałam na @ to w kwestii sluzu miałam taka posuchę, ze az mi to przeszkadzało. Mało tego szyjka i temperatura też na ciążę nie wskazywały. Ale ja nie wiem jaka miałam tempke przed owu, bo za późno zaczęłam mierzyć. W każdym razie po zapłodnieniu tempka nie przekroczyła 38,9. Inne objawy były, ale cykl wcześniej też takie były i nic.

Ostatnia edycja:
reklama
łoo Jezusie jestem....Kobiety pierwszy objaw miałam. Zakręciło mi się w głowie tak, że aż się pani starsza zapytała czy ok jest ze mna.
Sil i inne dziewczęta, jesli moge wyrazić swoje zdaie(a teraz to juz mogę ha!) to to jest dobry pomysł. Sama pamiętam jak mi przykro było kiedy to dziewczynki, które dopiero co zaczeły się starać już miały swoje Dzieciątko a ja czytałam i troszkę się przykro robiło.
Tylko trzeba by to jakoś z głową zrobić, żeby znowu ten wątek strasznie pusty nie został a staraczki nie czuły się opuszczone

Edit: Nie no, ja przemyślałam i zdecydowanie jestem ZA! Dlatego że, po 1 faktycznie te ubranka i pierdółki sprawiają przykrość staraczkom, znaczy się sam ich widok, po 2 ileż ta staraczka może słuchać tekstów "O Jezu, jak mi nie dobrze", "O Boże, jak mi źle w tej ciąży" itd. Mnie osobiście takie teksty podk**** delkatnie rzecz ujmując.
Ja Was wszystkie bardzo lubię , szanuje i liczę się ze zdaniem ale najbardziej zależy mi na uczuciach staraczek.Bo jak same zauważyłyście co niektóre pouciekały. Bo gdzie taka Pok, Sog, Asiol itd?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry