ael: to pokaz ubranka,
a słuchaj czy ta henna to można brąz robić?? i ile opakowań ci idzie bo masz długie włosy, i czy sama robisz czy ktoś ci robi ??
Ubranka później pokażę bo jest ich dużo, ale już mnie jedne śpiochy rozwaliły bo są zapinane na tyłeczku, takie śpiochy z klapą wywietrzającą z tyłu

XD XD XD cudeńko!
Normalna taka henna do kupienia w kosmetycznym albo na allegro mają różne kolory, popatrz właśnie na allegro jakie są dostępne kolory. Brąz spokojnie dostaniesz i możesz spokojnie zrobić, tylko czas trzymania mieszanki na włosach jest krótszy. Warunkiem ogólnie użycia henny jest długa przerwa minimum miesięczna od ostatniego farbowania farbą chemiczną. No i henna jest do 8 myć, więc długo się nie utrzyma, ale to jest naturalny barwnik więc można co miesiąc spokojnie farbować odrosty. Poza tym ładnie henna nawilży włosy, odżywi.
Ja chcę całe włosy zafarbować, więc muszę minimum dwa opakowania 50 gr użyć, a mam trzy tubki więc 150 gr henny. No i to nie jest taka płynna farba tylko krem więc bardziej wydajniejszy.
Ael: Mam takie pytanko. Szybko Ci czas w ciąży leciał?
Czasem tak a czasem nie zwracałam na to uwagi. Ale zdarzały się dni gdzie faktycznie po miniętym tygodniu stwierdziłam gdzie do jasnej ciasnej mi dni pouciekały! Ostatnio nawet mieliśmy niezłą fazę z moim Pablo, bo nam autentycznie zniknął jeden dzień w tygodniu, wtorek i w środę Pablo się pyta jaki dziś dzień, patrzę na zegarek mówię, że środa. Nagle oboje dochodzimy do wniosku gdzie nam wtorek zniknął! :O
Wczoraj było dobrze, maż też cudowny. Teraz siedzę sama i na widok teściowej dostaje piany z ust i wogóle jakoś źle mi się zrobiło. Dopiero będę zamawiać bo mi pewnych rzeczy brakuje. Ale masz racje Ael chyba muszę przerwę zrobić bo jak widzę jak wy o tych imionach to mi jakoś bardziej przykro. Swoje pewnie daje dupek bo mi nastrój rozwala totalnie, pomyślałam nawet dziś po cholerę mi on. W ramach prostestu nie wzięłam witamin i wogóle mam jakoś jak to mój mąż nazywa złośnicę. Przyjaciółka olała mnie więc zostałam całkiem sama.
Kolczyki robię czasem, zaczęło się od zrobienia dla siebie, ale mama w sklepie wystawiła i czasem się coś sprzeda.
Kochanie szuraj mi z forum, na zdrowie Ci wyjdzie. Dupek ma tak urok, że humor czasem psuje. Zostaw teściową, bądź w domu sama, zajmij się sobą, zrób sobie dzień spa w domu, kup dobre winko, nachlej się, niech Ci humorek z alkoholu przyjdzie, a potem jak małż wróci zacznij się z niego śmiać. Humor na koniec dnia bardzo Ci się poprawi.
Masz do mnie nr pisz, dzwoń dziś jak będziesz tego potrzebować.
A teraz już Cię nie widzę!

I głowa do góry!