• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

u mnie by nawet pasowało, ale nie wie mco na to mąż :)) bo moje imię dla dziewczynki nr 1 to Klara, ale mój się jeszcze do niego nie przekonał, a pierwotnie to chciałm Klarysa- ale nikomu się nie podoba, a dla mnie jest cudne, bo by w skrócie było Larysa, Lara, i mogła bym z niego jeszcze Klara wyciągnąć :)) a chłopczyk to Nataniel i tu nie ustapiłam i już mój sie zgodził :))tyle gadałm ze sie przyzwyczaił i oswoił z tym imieniem

zafasolkuuję: dzieki kochan dzisia jpo pracy zasieje, ja też kupiłam rzodkiewkę i brokuła i jeszcze chyba soję - chyba bo nie opamiętam ,
A masz jakieś ciekawe przepisy na potrawy, czy tylko na zimno do chleba i do sałatek dodajesz ??

neciuszka: po co ci przyjaciółka w realu ;-) maszu tu tyle bab że nie wiadomo z którą gadać ,a teściowa to przecież obca osoba nie trzeba się nia przejmować :-), usmiechnij się zrób sobie pyszne śniadanko i klikaj

Ostatnia edycja:
reklama
aa Neciuszka widzisz Ty, ale co zrobic jak do Kielc jakoś mi nie po drodze było. Ale mój brat teraz kupił mieszkanko w kielcach także może czasem wpadne. No i do Guzika muszę jechać na usg

Lamia: że Hania to wiadomo było od dawna ale drugie trzeba było wymyslec. No i wymyslił...Lena

bardzo ładnie, Hania mi też się podoba ale już mam w rodzinie, jescze Gabriela ładne ale juz też zajęte :)))Lena taż mi się podoba, bo sie wczesniej zastanawiałm, tyle imion do wyboru że nie można się zdecydować :-)

dziurko : wczoraj mojemu opowiadałam o twoich blixniakach, i że długo się staraliście i tak nam sięfajnie gadało ze i ogólnie dopiero tak na powaznie docenilismy jakie to szczęście, że nam się tak szybko udało i że już nie mozemy sie doczekać kiedy maluch przyjdzie na świat :-)

fifcia: coś tam wczoraj o jedzeniu p[isałas ,a lubisz makaron z brokułem, ??? bo tego , wiem juz ze czosnku nie l;ubisz to może być sosik najogurcie natu, np koperkowy lub jakies inne zioła, ja to danie uwielbiam, a zeby było bardziej syte to moze byc pierś z kurczaka, szybkie wychodzi dużo, smakuje na ciepło i na zimno.

Ostatnia edycja:
reklama
byłam byłam. jakos mi lepiej. no cóz nie zmienie tego jakos sobie poradze :)

Mysmy mieli do wyboru Judyta, Julita, Jowita Syntia Sybilla ale oczywiście róznie może byc :)

no ponad 2 lata staran to bardzo duzo ale za to dostaliście podwójne szczęscie oby do końca :)

No lamia ja zaszłam w przeciągu jednego cyklu jak 16 marca miałam @ to w kwietniu juz nie a właśnie od ost @ sie staralismy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry