lamiav
Fanka BB :)
u mnie by nawet pasowało, ale nie wie mco na to mąż
) bo moje imię dla dziewczynki nr 1 to Klara, ale mój się jeszcze do niego nie przekonał, a pierwotnie to chciałm Klarysa- ale nikomu się nie podoba, a dla mnie jest cudne, bo by w skrócie było Larysa, Lara, i mogła bym z niego jeszcze Klara wyciągnąć
) a chłopczyk to Nataniel i tu nie ustapiłam i już mój sie zgodził
)tyle gadałm ze sie przyzwyczaił i oswoił z tym imieniem
zafasolkuuję: dzieki kochan dzisia jpo pracy zasieje, ja też kupiłam rzodkiewkę i brokuła i jeszcze chyba soję - chyba bo nie opamiętam ,
A masz jakieś ciekawe przepisy na potrawy, czy tylko na zimno do chleba i do sałatek dodajesz ??
neciuszka: po co ci przyjaciółka w realu ;-) maszu tu tyle bab że nie wiadomo z którą gadać ,a teściowa to przecież obca osoba nie trzeba się nia przejmować :-), usmiechnij się zrób sobie pyszne śniadanko i klikaj
zafasolkuuję: dzieki kochan dzisia jpo pracy zasieje, ja też kupiłam rzodkiewkę i brokuła i jeszcze chyba soję - chyba bo nie opamiętam ,
A masz jakieś ciekawe przepisy na potrawy, czy tylko na zimno do chleba i do sałatek dodajesz ??
neciuszka: po co ci przyjaciółka w realu ;-) maszu tu tyle bab że nie wiadomo z którą gadać ,a teściowa to przecież obca osoba nie trzeba się nia przejmować :-), usmiechnij się zrób sobie pyszne śniadanko i klikaj
Ostatnia edycja: