• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

masz nas kochana :-) przepraszam ale dziś już za późno lecem się kąpać bo woda mi się leje do wany zrobię sobie kąpiel od stresującą a potem lulu.. jak chcesz jutro śmiało możesz dzwonić chętnie pogadam :-D
a teraz uciekam , dziękuję jeszcze raz za miłe słowa, jesteście kochane :*:*:* jak dobrze że Was mam :-D
Dobranoc :*

reklama
dobranoc milej kąpieli i snow ;*

dobranoc dziewczyny milej nocy ;*

ael oszczedzaj sie bo nam wczesniaczek sie urodzi i co wtedy !! :*

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki, juz rajcujecie od rana?

Neciuszka: bardzo mi smutno, że tym razem nie było fasolki, ale dobra wiadomość taka że w następnym cyklu się wystaracie no i więce jczasu spędzicie na przyjemnych starankach - trzymam &&&&&& za nowy cykl i przesyłąm~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja wczoraj sie wyżyłam na moim S., bo kładąc się spać nagle bez powodu wszystko zaczęło mnie drażnić, irytować ,a moj kochany chcąc mi pomóc to mnie przytula, to jakieś czułe słowka, a mnie to bardziej wk.... kazałam mu sie wynosić i najlepie jzeby spał w 2 gim pokoju. NOrmalnioe miałam wariację. Jakoś potem mi przeszło. Ale brzuch mnie nadal boli juz wczoraj było nie za wesoło a dzisiaj jest gorzej, dobrze ze jutro wizyta u gina.

Witam dziewczynki!
Iwasku...nosz cholera rycze, rycze i jeszcze raz rycze. Twoim wierszykiem jestem zachwycony,aż mi się ciepło zrobiło..
A i widzę, że u Ciebie troszkę lepiej. Widzisz kochana, nie tak dawno pytałam Ciebie o zastrzyki a dzis sama musze sobie takie robic.

Ael..no weź, ponoć to poród zwiastuje.

jak zwykle co miałam napisac zapomniałam

Aaaaa...do Magdy mam pytanko. Kochana słuchaj, nasza specjalisto w tych tematach, czy możesz mi polecic coś, żeby pies tak nie ciągnął podczas spaceru? Próbowałąm kantarka, urwała,prowadzałam w szelkach to mnie przewróciła, kupiłam kolczatke(oczywiście taką wiesz, żeby jej krzywdy nie zrobić) to wyobraź sobie, że na nia nie reaguje, w ogóle jakby jej nie miała.
Kiedys weterynarz powiedział, że Tuśka ma odpowiednik ludzkiego adhd bo jak jest cicho to ok ale jak zacznie to nie wie kiedy skończyc.
A no i wczoraj zamówiłam smycz, taką automatyczną na długośc 5 m i do wagi 50 kg. Stwierdziłam, że wyjde, siąde sobie gdzieś, smycz do płotu, żeby jakby co mnie nie przewróciła a ona będzie hasać

Ostatnia edycja:
reklama
Dziurka, u Nas najlepiej się sprawdza łańcuszek zaciskowy.. na smyczy rozciąganej jej nie prowadz, bo to dla psów które umieją chodzić na krótkiej :-D lepiej jej linkę treningową kup.. jakąś 10 metrów też się wybiega :-)

Na kolczatce pies się szybko przyzwyczaja.. a asty mają obniżony próg bólu :-)

a dobrym sposobem jest odwracanie uwagi, jak pies idzie ładnie to idziecie w tą stronę w którą chcecie iść, jak tylko ciągnie, Ty pociągasz za smycz karcisz ją słowem " nie, fe, be" (jak tylko tam mówisz), zawracasz w drugą stronę :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry