• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jak tak będziesz myślała to faktycznie depresja murowana. Klikasz z nami i wiemy jaka jesteś i za co CIę można lubić a on widzi jeszcze inne aspekty i wie za co CIę kocha więc nie wymyślaj gamoniu bo w tyłek! Zacznij się sama do siebie uśmiechać. Chwalić sama siebie za drobiazgi a zobaczysz jak się sama zmienisz,rozpromienisz. Sama sobie musisz pomóc.

reklama
żeby to buło takie proste ... :-( ale postaram się zmienić nastawienie do siebie ... ale nie obiecuje, a co do kopania w tyłek lub dostania w łeb od Fifki to przydało by się może bym zmądrzała :-) a może jakieś fluidki by od Was przeleciały z tymi uderzeniami :-p

Pyscek zaraz w łeb dostanie, obrazi się i pójdzie spać :-), bo chyba dzisiaj się nie wyspała i takie głupoty gada jak potrzaskana!! :-)
Proszę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idę już nyny bo jutro znów na 8 do przedszkola :-) ale się ciesze!! Dobranoc kochane

Ael! Tak sobie myslałam co u CIebie:) Obnizył się bo Ty to już jesteś na finiszu kochana.
Jak się czujesz?

Ale to jeszcze półtorej miesiąca, a mam kilka sygnałów już świadczących o zbliżającym się porodzie! My nawet pokoju nie mamy zrobionego dla małego!

Dziękuję kochane za miłe słowa :*:*:*
oj no wygląd ... nie podobam się sobie ... zastanawiam się co mój widzi we mnie, że mu się podobam ... eh ...

Kobitooo...ja przez Ciebie urodzę.
Jak widać Twojemu się spodobałaś i jest z Tobą do tej pory, to po co tak gdybasz?? Dziewczyny to powinnyście zostać krawcowymi, bo szukacie dziury tam gdzie ich nie ma!
Ja się tak samo pytam, za co Ty mnie kochasz, co Ci się we mnie podoba, odpowiada że wszystko, ja na to że chyba jest walnięty, bo wszystko nie może mu się podobać we mnie.
Ale jest ze mną, zostawić mnie, chociaż czasem mocno się staram, nie chce, no to chyba znaczy, że kocha prawda?
Tak samo pewnie jest u Ciebie, więc nie marudź, bo będziesz miała na sumieniu wcześniaka!!!!

pyscku prosze i teraz 100 razy jestem piekna napisac i uwierzyc w to !! bo inaczej fluidki nie beda dzialac !!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry