• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Iwasku jak zawsze wierszyk rewelacyjny :-)

a ja znów mam doła ... nie będę Was zasypywać moimi depresyjnymi nastrojami, cieszę się że macie pod swoim serduszkiem jeszcze jedno serduszko a co niektóra dwa :-D Szczęściary :-)

Pyscku wiem że łatwo powiedzieć komuś kto ma już to szczęście ale naprawdę nie mozna się załamywać. Mi się udało gdy sama sobie przetłumaczyłam że mimo wszystko lubie swoje życie. Jeżeli nam sie uda bede najszczęsliwsza na świecie ale nie zatruję siebie i mojego szczęścia jeśli będzie inaczej.
Ciesz sie tym co masz a zobaczysz że CIę fasolka zaskoczy:)

Fifka a ja i tak CI zazdroszczę. Wiesz jak ja bym zjadła takie placki...najwyżej bym się później wymieniała czułości z muszlą . Moge powąchać tylko ;)

A ty kochana cukrzyce masz rozumiem... i na diecie jesteś? :-(

No jakbym ja dostała cukrzycy ciążowej to bym chyba umarła z głodu... bo ja w ciąży chudnę zamiast tyć i niczym nie dam rady ruszyć wagi w górę (w dół za to bez problemu) I jakbym miała mieć jeszcze dietę... :szok:

Dziękuję Magdalenko
Oj tak długi ale chętnie dopiszę kilka zwrotek :)
Co do cukrzycy to przekichane. Strasznie sie trzeba pilnować. Przytyłam 3 kg więc chyba nie jest źle. Siostra stwierdziła że omijają mnie wszystkie plusy bycia w ciąży:)
Na szczęście nie mam zachcianek. Raz tylko o 1 w nocy wstałam i musiałam zjeść trochę lodów truskawkowych bo nie mogłam zasnąć ;)

Pyscku ja to przechodziłam kilka lat temu. Byłam sama i nie miałam perspektyw na fasolkę . Przytyłam i czułam się oooogllly
Trzeba zmienić tok myślenia i zacżć być zadowoloną z siebie to najważniejsze. Jeżeli będziesz pewna siebie ludzie to zobaczą. Jezeli masz niską samoocenę to to tez widać. Widziałam Cię na zdjęciu i nie wiem czego Pani się czepia! Ładna kobietka...a taka gapa!

Ostatnia edycja:
a ja mam dola chce mi sie płakac i zaraz lezki poleca
kupilam na allegro adaptery bo pani mowila ze niama a dzisiaj mi mowi ze raczej beda adaptery ta co mi wozek dala i ciuszki no i jak sie nie poplakac ze wydalam sianko a moglam miec za free;-(
ogolnie dziisiaj mam jakiegos dola i skacza mi hormony... wszystk mnie denerwuje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry