• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan pomyśl że wydałaś TYLKO na adaptery ;) Widziałam wózeczek-śliczny.
Ja do 3-go miesiąca byłam taki nerwus że samą mnie to denerwowało. ;-)
Weź sobie kąpiel z pianką lub zrób to co sprawia CI przyjemność i CIę odpręża .
Wyłącz się i już

reklama
Pyscku co do wyglądu to się nie przejmuj... nie wiem co dokładnie Ci nie pasuje ale jeśli chodzi o wagę (bo to zazwyczaj jest problem większości kobiet) ja też nie wyglądałam zbyt dobrze ale stwierdziłam, że przed ciążą nie ma co się odchudzać, mówili mi to nawet osoby które nawet nie wiedziały, że staram się o dzidziusia ;-)
a co do fasolki to napewno Ci się dostanie w końcu!! Zobacz na dziurkę! ile czekania i innych zabiegów w dążeniu do maleństwa i proszę!!

Atanku dokładnie, zgadzam się z Iwaskiem. Wydałaś tlyko na adaptery a masz super wózeczek!!!!!!

Dziękuję Iwasku .. a no czepiam się siebie bo mi przeszkadza mój wygląd dużo bym zmieniła w nim gdybym mogła ...
Magdalena nie chodzi o wagę, z tym akurat jest dobrze, jem jak wilk a nie widać po mnie tego gdzie mi się to wszystko mieści, czasem więcej zjem niż mój mąż :-)
Atanku to jak Ci przyjdzie przesyłka to rzeczywiście możesz wystawić na allegro, Magda miała dobry pomysł

Ostatnia edycja:
magda dobry pomysl no zobaczymy bo ona w sumie powiedziala ze raczej beda a ja niechcialam jej glowy truc i powiedzialam ze kupilam i dam jej znac czy dotra bo wogle dzisiaj m nie kobieta zdziwila wystawila mi juz komentarz aja jeszcze paczki nie dostalam bo w sobote rprzelewalam pieniadze...
kurde niemoge sie uspokoic co jest zemna znalazlam se blachostke i sie poplakalam a ten moj to tyko tenis oglada i mnie olal no krde na caly dzien bykl w pracy/...

Pyscek ty to w łeb dostaniesz... Boże... Ty kompleksy??!! Ty jesteś piękną drobną dziewczyną!! Masz piękną buzie, jesteś szczuplutka i zgrabna!! Z jakiego powodu kompleksy... babo głupia... nie jedna dziewczyna może pozazdrościć ci urody!!
A co do fasoli to spójrz na Dziurkę! Czasem na swoje szczęście trzeba troszkę poczekać! Ja też na swojego skarba rok czekałam! Poczekaj... mówie może teraz po ślubię w końcu wam się uda... Tule cie kochana!

Pyscku ja tez bym dokonała retuszu gdybym mogła...ale jestem jaka jestem. Mam plusy i minusy w wygladzie jak każdy. Jak zaczęłam być z moim szczęściem stwierdziłam że widać nie jest tak źle hihi. Trzeba się skupic na pozytywach. Uszy do góry kochana!!!

Ael! Tak sobie myslałam co u CIebie:) Obnizył się bo Ty to już jesteś na finiszu kochana.
Jak się czujesz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry