• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kaszanke też lubię, ale nie będę pisać z czego to jest :-D Obrzydzę życie niektórym ludziom! A kiszka ziemniaczana to tradycyjna potrawa u nas tu na podlasiu. Jest wszędzie! W każdym sklepie i w każdym barze! To jest podobne do babki ziemniaczanej ale zamkniete w takich kiełbaskach (i mi bardziej smakuję)

reklama
magda no to pieknie. Nie przylatuj do Irlandii wiec lepiej hahahahahahahah!! A Twoj chlop nie umie sprzatac??? Moze mama mu posprzata, w koncu pewnie lepiej to robi od Ciebie hihihi
aerleda ja sie nie smieje z cIebie , no co Ty??? :-D
fifka no u mnie o tyle ruszylo, ze armia sie niechcacy, zupelnie przypadkiem, bez leczenie o 200% poprawila, wiec teraz mozemy naturalnie zajsc hehehhehehehehehe, a wszyscy lekarze jeszcze w kwietniu a nawet marcu nam wspolczuli i stawiali na nas krzyzyk i ze bez in vitro nie da rady, a teraz wszystko sie zmienilo...

aerleda ja sie nie smieje z cIebie , no co Ty??? :-D

NIE WCALE! :-P

Ja idę zwlec się do sklepu, choć strasznie mi sie nie chce. Jeszcze mały mi się pcha tak w dół i na pęcherz, że jak usiądę na dłużej niż 2 minuty (!!!) to po wstaniu czuję się jakby mi cała miednica, z kośćmi, mięśniami i wiązadłami się zastała. Ledwo chodzę, a żeby nie bolało muszę dłużej pochodzić, a chodzić też dłużej nie mogę bo puchną nogi i plecy bolą. Grr, ale wolę już to drugie.

aerleda moglabys przestac marudzic??????????????????????????????????????????????? Wiesz ile bym dala zeby miec te wszystkie bolesci ??????

Ale ja nie marudzę, ja tylko piszę jak to ze mną teraz jest. Ja się cieszę bo przynajmniej mdłości trochę odpuściły i mogę iść do sklepu! Juupi! Idę bo obiad to mi się sam nie zrobi, naczynia same nie umyją, a ubranka małego nie wyprasują i nie wypiorą :-P
I naprawdę dobrze wiesz, że ja Ci życzę z całego serca tych wszystkich boleści i dolegliwości ciążowych, w jak najszybszym czasie. Noo nie krzycz, bo się zamknę w sobie :-P

ja piore ;) wlasnie bylam powiesci pranie nr 1 jak zimno rece mi zamarzly normalnie! szok nie wiedzialam ze jest az tak zimno, gdzies slyszalam ze zima ma byc juz w pazdzierniku i sadza po dniu dzidsiejszym to jest to bardzo prawdopodobne!! ja tez lece do sklepu M. cos wspominal o salatce jarzynowej wiec pojde po skladniki to mu zrobie a niech ma łobuz jeden, moze dzieki temu nie pojdzie na 2dni na kawalerski tylko na 1? jak mysicie da sie przekupic salatka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry