• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

JA wiem,że mogę na Was liczyć i bardzo bardzo Wam dziękuje..:)
dziś juz lepiej się czuję.. ten wczorajszy dzień to raczej sprawka hormonów ;p (z mężem tez się pożarłam- miałam ochotę go pobić- chyba pierwszy raz w zyciu ;p). Przykro mi tylko, bo nie wiem o co chodzi z moim organizmem..a tak bardzo się staram :( Dziś trzecia wysoka temperatura..jesli dzis test LH wyjdzie (-) to ten cykl jest stracony myślę.. więc raczej nici z wrześniowego dzidziusia :(

Kochana olej cykl, ale masz się dziś wyseksić na zgodę z małżem, z góry na dół, wszerz i wzdłuż. Nie przejmuj się i tyle :-) Co ma być to będzie ale pomyśl, że nawet jak będzie gorzej za jakiś czas musi być lepiej, bata nie ma!

A ja dzisiaj z mężem zaliczyłam mały numerek! Po raz pierwszy od baaaardzo dawna mogliśmy się sobą tak naprawdę nacieszyć! (w końcu wolne dostał) Wytulić, wyłaskotać, wyszaleć, wyśmiać się na całe gardło! Kocham tego mojego wariata!! :tak: Dzisiaj Humorek też mi lepiej dopisuję! Buzia ładniejsza (choć jeszcze to nie to co bym chciała) ogólnie fajnie dzień zaczęłam! :-D

Ło matko a mój ma celibat od tygodnia XD Ale mnie się po prostu nie chce seksić jak masakra XD. Ale jak żeśmy tydzień temu się kochaliśmy to tak mnie tarł przeokropnie, a sucho nie było, że nie dałam rady bo bolało.

Lamia no muli, musi pomuleć :-) Ciepła herbatka albo kisielek i cos suchego do jedzenia, przetrwasz :-)

Mineralna, czyli dobrze się w sumie ta wizyta w sądzie skończyła. A powiedz mi, co to za sprawa z tym gościem, bo mogłam wcześniej zauważyć?

Pablo dzwonił z pracy, powiedział, że w końcu dostanie spóźnioną wypłatę, a od października ma prawdopodobnie dostać umowę nie o zlecenie jak wcześniej mówiono, ale o pracę! No kurna git!

Idę rozprawić się z muchą, bo jakaś upierdliwa lata i zaczepia mnie jak jakiś napalony karczek...grrrrr :wściekła/y:

K&M gratuluje skończenia 14 tygodnia :-D

Martuś tak w ogóle, masz superaśny avatar :-D

reklama
fifka czesc! Jak tam Twoja syrenka??
magda ciao!! Jak pobyt w UK ?? Dawno sie nie widzialaysmy, wiec pytam teraz dopiero
aerleda fragment o tarciu podobal mi sie najbardziej :-D

Fifcia to jak buzia ładniejsza to moze Ty faceta bzykaj :-p

Haha ładniejsza była już przed bzykaniem :-D

fifka czesc! Jak tam Twoja syrenka??
magda ciao!! Jak pobyt w UK ?? Dawno sie nie widzialaysmy, wiec pytam teraz dopiero
aerleda fragment o tarciu podobal mi sie najbardziej :-D

Hej Amalfi!! :*

Moja syrenka ma się dobrze! Kopie i rośnie jak na drożdżach!
A jak ty tam się czujesz! Co tam ruszyło? Byłaś w tej poradni?

martocha główka do góry, zobaczysz będzie dobrze! Ale pamiętaj, że jakby coś kiedyś to przychodź i płacz, rękawa użyczymy, do cyca przytiulimy.
Ja za Ciebie trzymam kciuki.

Ael łooo o przytulaniach z Fifką to mi nawet nie mócie bo ja taka wyposzczona...Ale z drugiej strony może i dobrze bo bym się powstrzymać nie mogła a gin kazał się wstrzymać do tego drugiego usg

Magda a Ty się choć trochę lepiej czujesz?

K&M no ja to wiesz łazić łażę ale ni okna umyć ni firanki uprać ni nic póki co. OO i dobrze.

Fifka a Ciebie te nery juz nie bolą czy bolą?

W uszach mi dzwoni niemiłosiernie

reklama
amalfi, a no poderwałam faceta, bylam niegrzeczną dziewczynką, ale już jestem grzeczna ( trochę tylko)

czuje się lepiej, wczoraj u siebie sprzątałam w mieszkaniu, dziś jeszcze u M. sprzątanie mnie czeka :-)
z nosa mi tylko cieknie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry