• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zobacz załącznik 390979Zobacz załącznik 390980

Mama dzisiaj się śmiała ze nareszcie widać ze jestem w ciąży XD
cud miod i orzeszki ten brzusio!! daj buziaka dzidzi od cioci mili

dzis pierwszy raz sie poplakalam od kiedy przerwalam hormony.. :( LH znow ujemne..juz nic nie kumam..mierze te pier..one temperatury, wydaje kase na testy i ***** wiem.. Złapał mnie takie wkurw dzisiaj wieczorem że nie mogę się uspokoić.. :'( Chce mi się krzyczeć ;/
kochana, ja tez mialam zalamke...wiem, ze to nic przyjemnego starac sie i starac i nie widziec efektow, czasami przyjda takie dni znicierpliwienia i zlosci, ze cos jest nie tak. ale niestety przez takie cos musimy uczyc sie cierpliwosci i jakos walczyc z uczuciem bezsilnosci. ja zawsze sobie mowie, ze w nastepnym cyklu zrobie wiecej, zeby sie udalo. piszesz,ze testy LH wychodza ujemne, hmmm...moze w 20-21dc zrob sobie badani prolaktyny, jezeli bedzie podwyzszona to jest to przyczyna braku owulacji. ja tak mialam i od nastepnego cyklu zaczynam brac bromergon na zbicie i zaczynam znow starania. na wszystko jest jakis lek i wyjasnienie,wiec sie nie boj tylko walcz dalej, ja trzymam &&&&&& a dziewczyny co miesiac beda przesylac nam fluidki i w koncu sie uda!:-)

reklama
dziura - GRATULACJE :) ja sie musze bardziej uwaznie suwaczka przygladac kochana tak sie ciesze :) ooj to jak Ty w domku musisz byc to pisz pisz ja bede czytac :) najwazniejsze ze jest maleństwo :) ja czuje sie ok, czas leci faktycznie powiem Ci ze jak patrze na test ktory sobie zachowalam to jakby tp bylo tydzien temu :) a tu prosze. Ale powiem Wam, ze jeszcze miesiac jak wytrzymam w pracy to wszytsko - tak mnie draznia Ci ludzie przychodza a takimi bzdetami jak ktos pracuje juz 3 lata to powinien chociaz minium wiedszy miec ale okazuje sie ze nie.... a ja sie teraz tak szybko denerwuje... ostattnio juz 2 panow dostalo odemnie w pracy opier... no sorry mi sie nie wolno denerwowac a oni mnie wyprowadzja z rownowagi!

Jak dziś wyjdzie ujemny LH to zrobie badania tej PROLAKTYNY (zastanawia mnie właśnie,że od kiedy przestałam brać Evrę, to w ogóle cycki mnie nie bolą..a chyba powinny przed @- moze to ma związek). Zastanawiające jest to,że 4 dni temu miałam LH prawie pozytywny..więc może miałam LH wysokie.. a po 3 dniach wzrost tempki..i juz LH zaczelo spadać..tylko kiedy wtedy byla owulka ?(jesli w ogole była ;p).
No nic-juz Was nie męcze.. ;) zobaczymy jak będzie.
Wielce kochane jesteście-naprawdę :))

cześć wszystkim :-)

fifka: wow, jki masz brzuszek, do pogratulować tylko grzecznej dziewczynce ze za jedzenie się wzięła, Sliczny brzusio- trzymaj tak dalej

A no mówię, ze ostatnio już jem w miarę normalnie... od pewnego czasu :-D A brzuszek nareszcie ruszył!!

JA wiem,że mogę na Was liczyć i bardzo bardzo Wam dziękuje..:)
dziś juz lepiej się czuję.. ten wczorajszy dzień to raczej sprawka hormonów ;p (z mężem tez się pożarłam- miałam ochotę go pobić- chyba pierwszy raz w zyciu ;p). Przykro mi tylko, bo nie wiem o co chodzi z moim organizmem..a tak bardzo się staram :( Dziś trzecia wysoka temperatura..jesli dzis test LH wyjdzie (-) to ten cykl jest stracony myślę.. więc raczej nici z wrześniowego dzidziusia :(

Kochana tulę cię bardzo mocno... każdy z nas ma gorsze dni... doczekasz się maleństwa zobaczysz! ;* a pamiętam te nastroje i dołki podczas starań... wiem ze to nic miłego. Uszy do góry!

Przesłuchanie w sądzie przebiegło ok zero stresu, przed zeznaniami poprosiłam sąd by go nie było jak bedę zeznawać on wielki bunt że on chce słyszeć co mam do powiedzenia sędzina mu wyjaśniła jak to bedzie wyglądać i uprzedziłą że to jest jedyna sytuacja moment kiedy będzie mógł mi zadać pytania bo mnie juz na żadnej rozprawie nie będzie.wczesniej moja mama zeznawała i on jej zadawał pytania które sędzian oddaliła bo były nie na temat rozprawy. Zeznałam go poproszono a ja wyszłam. zaraz mnie wezwano podziekowano mi i że oskarzony nie ma pytań. to jest debil on podał wersje że to nie było tam że on nic mi nie zrobiła ja podałam wersje prawdizwą że porwał bił mnie że to było na żeromskiego to skoro nie miał pytan oznacza sie sie przychylił do mych zeznac skoro on miał całkiem inna wersje niz to dlaczego nie zadał mi żadnego pytania nie ...

Nie wiem czy dostał wyrok bo ja pojechałam do domu tak jak mi sąd powiedział.... ale wazne dla mnie jest to że sędzina powiedziała że go informuje że to jets jedyna rozprawa na której ja będe i jedyna okazja zarazem żeby zadac mi pytania

widziałam jak z sądu wychodził to nie był zabardzo zadowolony szedł bardzo szybki i zdenerwowanym krokiem.

jeżeli dostał wyrok to do 2 tyg musi sie uprawomocnić i wyśla mi pismo czy będzie kolejna rozprawa czy juz sie zakończyła. Bo wysla mi zawiadomienie ze kolejna rozprawa tego i tego ale ja na niej nie mam obowiązku być.

Współczuje przeżyć... to na pewno nic miłego... Spokojnie kochana! Nie możesz sie teraz denerwować... olej chłopa i zajmij się swoim "nowym" życiem :-D Musisz teraz dbać o siebie!

A ja dzisiaj z mężem zaliczyłam mały numerek! Po raz pierwszy od baaaardzo dawna mogliśmy się sobą tak naprawdę nacieszyć! (w końcu wolne dostał) Wytulić, wyłaskotać, wyszaleć, wyśmiać się na całe gardło! Kocham tego mojego wariata!! :tak: Dzisiaj Humorek też mi lepiej dopisuję! Buzia ładniejsza (choć jeszcze to nie to co bym chciała) ogólnie fajnie dzień zaczęłam! :-D

Hej!
Wpadłam się przywitać :-)
Tak sobie liczę i liczę i wyliczyłam, że @ powinna przyjść gdzies między 21 a 25 września. Taka rozbiezność gdyż dwa razy pod rząd @ mi się skrócił z 28 do 24 dni A moje luzowanie chyba za bardzo luzujące wyszło. Tak bardzo luzowaliśmy, że poomijalismy wszystkie dni płodne w tym cyklu Gdybym zaszła teraz w ciążę byłby to prawdziwy cud:-D

danao: cuda się zdarzają często więc nie trać nadziei, ja trzymam &&&&&&&&&& i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

fifka: a ty z takim dobrym humorem podziel się :-) i daj mi trochę energii bo sie z robotą nie wyrabiam i mam dzisiaj jakieś fochy, dobrze że mojego nie ma bo bym się chętnie pokłóciła - co poradze ze tak mam

A co z zafasolkuje, bo albo coś przeoczyłam - czy co bo ona zawsze jest rano, a tu gdzies jej nie ma i chyba wczoraj też ?????\

martocha: męcz nas ile wlexie, wiesz jak do ciebie zawsze piszę to na sekunde mi się moja siostra przypomina za każdym razem- bo my do niej też Martocha mówimy, lub Martolina

Ja jak zawsze o jedzonku, wcinam zupę pomidorową, muszę sobie kupić mniejszy termos, bo teraz taszczę taki wielki i jest nie wygodnie.
A na obiad dzisia jryba z ziemniakami i słaatką z marchewki i selera, a na jutro juz mi moj smaży naleśniki i będe je nadziewć piersia i pieczarkami a do nich sos tzatsiki - jutro mamuska do mnie na obiadek przychodzi , to sobie posiedzimy i pogadamy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry