miliaa
Fanka BB :)
cud miod i orzeszki ten brzusio!! daj buziaka dzidzi od cioci miliZobacz załącznik 390979Zobacz załącznik 390980
Mama dzisiaj się śmiała ze nareszcie widać ze jestem w ciąży XD
kochana, ja tez mialam zalamke...wiem, ze to nic przyjemnego starac sie i starac i nie widziec efektow, czasami przyjda takie dni znicierpliwienia i zlosci, ze cos jest nie tak. ale niestety przez takie cos musimy uczyc sie cierpliwosci i jakos walczyc z uczuciem bezsilnosci. ja zawsze sobie mowie, ze w nastepnym cyklu zrobie wiecej, zeby sie udalo. piszesz,ze testy LH wychodza ujemne, hmmm...moze w 20-21dc zrob sobie badani prolaktyny, jezeli bedzie podwyzszona to jest to przyczyna braku owulacji. ja tak mialam i od nastepnego cyklu zaczynam brac bromergon na zbicie i zaczynam znow starania. na wszystko jest jakis lek i wyjasnienie,wiec sie nie boj tylko walcz dalej, ja trzymam &&&&&& a dziewczyny co miesiac beda przesylac nam fluidki i w koncu sie uda!:-)dzis pierwszy raz sie poplakalam od kiedy przerwalam hormony..LH znow ujemne..juz nic nie kumam..mierze te pier..one temperatury, wydaje kase na testy i ***** wiem.. Złapał mnie takie wkurw dzisiaj wieczorem że nie mogę się uspokoić.. :'( Chce mi się krzyczeć ;/
A brzuszek nareszcie ruszył!!
Dzisiaj Humorek też mi lepiej dopisuję! Buzia ładniejsza (choć jeszcze to nie to co bym chciała) ogólnie fajnie dzień zaczęłam!