• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień doberek, ja również odwiedzam Was tak wcześnie bo za chwileczkę wychodzę na praktykę.

Atanku śliczny brzusio, tyylko widzę, że masz kolczyk w pępku... lekarz nie kazał Ci wyjąć?? Ja też kiedyś miałam ale wypadł i została tylko dziurka, w każdym bądź razie tak się naciąga, że czasami jestem przerażona :-p
Uciekam, miłego ranka
ja mam specjalny silikonowy kolczyk dla ciezarnych kupiony ;-)
Zobacz załącznik 390979Zobacz załącznik 390980

Mama dzisiaj się śmiała ze nareszcie widać ze jestem w ciąży XD
ajć ale ladnie i szybko rosniecie ;-) super :-) ślodziasto;-)

ael ale masz farta z wyprawka ;-) a ja niemam butelki ;-) MYSLE KTORE LEPSZE ;-p ale jak joz to w pazdzierniku bo w tym miesiacu ciekko...

No to witam ja wrocilam was nadrobic to trfzeba miec duzo czasu ale dalam rade wszystko przeczytane ;-)

byłam po pracy na http://http://swiadomamama.pl/pozwoli%C4%87-czy-zabroni%C4%87-jak-%C5%9Bwiadomie-wychowa%C4%87-malucha-0
bylo super duzo gratisow probek dostalam ;-) a i dostalam majki co pani wygrala paczke z losowania ja nie zostalam wylosowana ale byla paczka z bielizna majtki istanik ale stanik nie w moim rozmiarze wiec producent mi wymieni czekam na przesylke z pasujacym staniczkiem ;-) i miarka i dlugopisik i znizka 20% ;-) a i skarpeteczki gerbera z naklejka do samochodu ;-) ale jestem zadowolona ;-) i padnieta wiec zmykam spac dobranoc kochane bede jutro po pracy ;-)

cześć wszystkim :-)

Ael: masz po prostu wypasiony brzusio i super foteczki.
A co do gotowania to my ze swoim S. uwielbiamy oboje gotować, na początku jak zamieszkaliśmy razem to mieliśmy problem ,bo on po swojemu, ja po swojemu, ale doszlismy do porozumienia- on tradycyjne dania, ja wymyślne, a co do programów to oglądamy razem wszystkie po jakie się trafią- uwielbiamy to, taka nasza wspólna pasja.
Ciekawa jestem tej tarty bo nigdy nie robiłam - moze na weekend sie zrobi:-)

sun: a co ty tak rzadko zaglądasz do nas?? co u ciebie?

dziurka: tak coś po łebkach wyczytałmam , czy ty szykujesz się do adopcji??

fifka: wow, jki masz brzuszek, do pogratulować tylko grzecznej dziewczynce ze za jedzenie się wzięła, Sliczny brzusio- trzymaj tak dalej

mijenka: ekstra fryz, ja uwielbiam takie fryzury z różnymi kombinacjami warkoczy, a ze sama nie potrafię nawet francuza, to z zazdrością zawsze patrzę na na takie fryzurki, jak się kiedyś spotkamy to che jakiś taki fryz ;-)

m_agda: kochana no i wszystko dobrze, biedulko tak się wystraszyłaś, a ci lekarze to normalnie debile, skąd oni się biorą to ja nie wiem, .
Prowadzenie zając to rzeczywiście nie prosta sprawa, bo przecież dzieciaki trzeba czymś zając, zainteresować i trzymać w ryzach żeby na głowę nie wlazły :-) powodzenia.
A jak pisanie pracy ruszyłaś z miejsca??

Neciuszka: wiesz mki też kopyta nie wychodzą, ale co z tego my nadajemy się po prostu do bardziej wyrafinowanych dań :-), a ładn te kamienie, kiedyś miałam taka mysl żeby też robić i sprzedawać u mnie w mieście , ale doszłam do wniosku że nie miałabym gdzie ich sprzedawać, zajęłam się decoupagem dla przyjemności i teraz wszystkie znajome dostają ode mnie, czy chcę czy nie coś co zrobię :-)

atan: a skąd to szkolenie znalazłaś?

Zafasolkuje: a co z toba coś ostatnio milczysz???wszystko dobrze?

Mi dzisiaj słabo, nawet siedząc kręci mi się w głowie, mam nadzieje ze przetrwam jakoś ten dzień

a ile ma dziecko?? Ja kiedyś rozmawiałm z moim mężem na ten temat (chodziłam jako wolontariuszka do ośrodka adopcyjnego i do domu dziecka u mnie w mieście)ale on nie był chętny. Jak zaczęłam przebywać z dziećmi z domu dziecka, to zmieniłam spojrzenia na wszystko, i doceniłma to jakie miałm dzieciństwo, dom rodziców,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry