• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

P1060413.jpgP1060417.jpg

Mama dzisiaj się śmiała ze nareszcie widać ze jestem w ciąży XD

reklama
dzis pierwszy raz sie poplakalam od kiedy przerwalam hormony.. :( LH znow ujemne..juz nic nie kumam..mierze te pier..one temperatury, wydaje kase na testy i ***** wiem.. Złapał mnie takie wkurw dzisiaj wieczorem że nie mogę się uspokoić.. :'( Chce mi się krzyczeć ;/

Hejka dziewczonki :)
Fifka - piękny brzusio!!! :) i rzeczywiście rośnie jak na drożdżach :D już nikogo nie oszukasz, ciąża jak nic :)

Matrocha nie załamuj się, ja też tak miałam, już myślałam, że nie mam owu, a tu temp skoczyła i testy wykazały II dużo później niż się spodziewałam... myślałam że owu będę miała w 13-14 dniu cyklu, a była dopiero koło 20 ... wszystko jeszcze przed Tobą :)

A u mnie już trochę lepiej, mąż upolował w aptece jakiś syropek dla kobiet w ciąży i troszkę zaczyna mi przechodzić :) a teraz żeby zrobić sobie przerwę od nauki zrobiłam pastę jajeczną ze szczypiorkiem na jutro na śniadanko :) pycha :)

Dziękuje kochane :* Nawet nie wiecie jaka jestem z niego dumna! Bo aż doła miewałam ze nic po mnie nie widać...

A teraz uciekam jeść bo umieram z głodu! :-D

Fifcia jaki brzunio! Muuuaaachhhh...od ciotki.
A i weź że kobito nie przesadzaj, po prostu się cieszę bo zaczyna się w końcu układać. Miało być inaczej a wyszło jeszcze inaczej, lepiej.

Lilly
a co to za syrop? tak na przyszłość się pytam bo się sezon zaczyna i może będę potrzebowała w niedalekiej przyszłości. Oby nie ale kto wie.

Neciuszka to Yu mi chyba takie cuś zrobisz, tylko takie długie,żeby do cycków prawie było.

Ael łoo popatrz, dopiero teraz doczytałam o tej paczce. No to super, że tak Ci się fuksnęło. Jak Boga kocham, farciara

Coś miałam...
Aaaa..
Magdalena więcej nas nie strasz.
Martocha oj kochana pomalutku, spokojnie. Ja widzisz w szczęśliwym cyklu widocznie nie dośc, że miałam dwie owu to jedną jeszcze prawidłowo, jak nigdy.

W ogóle to se suwak trzepłam inny bo mi się fest podoba jak te opisy pod suwakami sa, te o dzidziach

Fifka śliczny, zgrabny i bardzo ciążowy brzusio :-) tak jak Ael pisze, teraz maleństwo będzie wypychać, że za niedługo będziesz płakać, że w nic się nie mieścisz :-)

Dziurka mam nadzieję, że nie będę musiała Was straszyć!!!!! Jak teraz sobie myślę to ja siedziałam w wannie i do wszystkich dzwoniłam (mama, tatat, brat, mąż, teścciowa) nie zwracałam nawet uwagi na to czy telefon mocze czy nie... jedynie teściowa odebrała bo wszyscy inni w pracy :crazy: Powiem Wam, że długo tego nie zapomnę!!! Nawet nie wyobrażałam sobie, że tak się można bać. Oliwier już od dawna jest dla mnie całym światem ale po dzisiejszym wiem, ze chyba bym umarła jakby coś się stało

reklama
Martuś to tylko chwilowe. Organizm to organizm, da się go wychować. Połóż się chociaż w złości nie powinnaś ale lepiej byś odpoczęła. Wiem te starania są czasem trudne, ale pomyśl sobie tyle czasu minęło a Ty się nie poddałaś do tej pory a to już coś. Głowa do góry, przychodź tutaj, marudź, płacz, wyżal się nam. Pocieszymy Cię :*
Spokojnej nocki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry