• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A tam szczęśliwa... po prostu dzień wesoło zaczęłam... mam teraz świadomość ze trzeba wstać i iść zacząć sprzątać i jakoś humor mi opada... nic mi sie nie chce...

reklama
hej Dziewczynki! nie było mnie tu jedno popołudnie i 30 stron do przeczytania. brzuchy piękne się pokazały na fotkach. nie mam dzis zupełnie pomysłu na obiad chyba przeczesze zamrażalnik w poszukiwaniu gotowca. buziaki dla wszystkich miłego dnia.
Magd.a tez sobie wczoraj posprzątałam i cale szczęscie bo dzis nikt by mnie do roboty nie zagonił

Aj u mnie takie sprzątanie... rozwiesić pranie i wrzucić naczynia do zmywarki i ją kopnąć żeby zmywała XD O tak przetrzeć blaty i stoły a odkurzaniem mój sie zajmuję. (nie wiem czemu... ale w ciąży nie odkurzam o_O ) Więc nie tyle mi sie sprzątać nie chce co wstawać...

Zjadłam sobie kiszkę ziemniaczaną i teraz tym bardziej najedzona nie wstane XD

powiem Wam ze ja mimo ze nie mam nakazu albo zakazu to wlasnie wspielam sie na krzesło aby umyc okno w kuchni ale tylko od wewnatrz bo te muszki owocowki mi nabrudzily ze szok - czarne chmury za oknem wiec szkoda myc cale... bo zaraz peweni lunie, i co okno male wiec 3 minuty u po wszystkim ja schodze a tu brzuszek ciagnie oj ciagnie mnie ta kruszyna moja. wiec usiadlam na tylku i obejrzlam na wspolnej a co :)

Nie nadrobię, no nie mam szans, niech się któraś zlituje...

Doczytałam tylko, że z Magdaleną wszystko w porządku, choć lekarza to się powinno powiesić... Normalnie służba.. zdrowia... grr...

Fifka wreszcie nie w urojonej ;)

A Martocha się nie przejmuje, ja zakazuje, musi być dobrze i już. Tylko głowa do góry, pierś do przodu i takie tam

Hahahaha Dzięki Sil! :-D

Dziurka nie wiesz co to kiszka? Hm... Możę w różnych rejonach Polski to się inaczej nazywa... To coś takiego:
kiszka%20ziem.jpg

Jelita (jak na kiełbasę) wypchane papką ziemniaczaną. :-) Może nie brzmi apetycznie ale ja bardzo lubię! I do tego mleczko... Mmmm.... mniam!

reklama
na wszystkie żale i smutki pomoże kawałek czekolady- nawet malutki :D
Już się prostuje! pierś do przodu :)) fajnie ze jutro weekend.
Ostatnio w ogóle nie chce mi się do pracy chodzić ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry