• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nie, tam jest sama lampa 50 zł ale jak Wy tu mówicie, że te żele do zestawu to takie nie za bardzo to ja kupię oddzielnie lampę i resztę przyborów, żeli itd. Tylko ogarnę to lekko, i po kolei będę zamawiała.
Bo ja jeszcze za bardzo nie wiem jeszcze co Wy do mnie mówicie. taki primer czy coś to se w googlach szukałam co to jest:-D
Normalnie ale wstyd

powiem ci tak zele te co ja dostalam w zestawie co ci pokazalam zuzylam i gdybym nie warjowala i moczyla tykle pazurow w plynach dezynfekujacych w pracy to by sie nie odpowiecznialy ;-) wiec niesa az takie zle do dzisiaj niektore z nich uzywam tzn tej firmy ;-)
musisz policzyc co ci sie oplaca kupic lepiej ;-) poczytaj po sprawdzaj na stronach co ile kosztuje co musisz miec itd ;-)

kurcze brzuszek mnie cos boli chyba rosnie dzidzia ;-)

To ja to jeszcze przemyśle bo może kupię tą lampę co mi Ael podesłała i całą resztę z tej hurtowni

Na spokojnie sobie przelicz co będzie Ci się bardziej opłacać bo już mogę Ci powiedzieć co Ci się niekoniecznie przyda z tego zestawu z Allegro:
na pewno waciki bezpyłowe - ja ich nie używałam (wole zwykłe kosmetyczne)
sun blocker (przynajmniej na zimę, bo w lecie to na pewno)
ten nabłyszczacz (też można się obejść, bo można użyć tak jak Atan wspomniała bezbarwnego lakieru do paznokci)
separatory też nie koniecznie ale poza tym wszystko inne będzie Ci potrzebne ;-)
Myślę, żę Atan ma rację... bo jeśli sama lampa 50 zł a ten zestaw 100zł to nawet jeśli miałabyś wyrzucić żele to cała reszta nie wyjdzie Cie taniej w tej hurtowni... a żele mogą być dobre, w moim przypadku niestety były tandetne ale ja kupowałam kupe czasu temu więc nie wiadomo...
A teraz naprawdę lepiej skończmy temat bo zaraz nas wywalą :-)

Ostatnia edycja:
cześć kobietki:-D
w końcu chwila wytchnienia:eek: dzisiaj teściu miał urodziny i chcąc nie chcąc trzeba było spędzić z nimi pół dnia:baffled: oczywiście nie obyło się bez wchodzenia na kwestie finansowe, że jacy to my strasznie nie zaradni życiowo, młodzi, nierozumni i och i ach... :dry:
i cały dzień do d...:angry:

Mijenka współczuje... :/ ja zawsze w takich sytuacjach jak słyszę te wszystkie "dobre rady" mówię, że człowiek uczy się na swoich błędach więc ja też chce spróbować i zdobyć doświadczenie :-p zazwyczaj się zamykają. U mnie tak było jak powiedziałam na urodzinach, że chce fotelik nasadzany na wózek bo będę tak jeździć do sklepu to teściu mi powiedział, że nigdy go nie użyje w ten sposób itd więc mu powiedziałam to co wyżej napisałam i się zamknął

oj Dziurko, żebym tak mogła nie tylko wirtualnie:-(
ma_dziu ja właśnie mam taką dziwną teściową, co uważa, że uda jej się gadaniem uchronić nas przed jej błędami:dry:

reklama
Czesc dziewczyny :) troche mnie nie było...a Was tyle d nadrabiania :) pobieżnie przejrzałam, ale widze, że moge pogratulowac zafasolkuje usg :-) ja mialam strasznie zalatany tydzien, ale powiem Wam, ze byłam u dentysty dzisiaj na kontrlce, jakby sie udalo z dzidziusiem, zeby nie miec problemow, o!u mnie sie zaczynaja plodne, wiec ten tydzien działamy:-)
mijenka, wspolczuje...ja nienawidze takich rodzinnych spedów, a jak juz mi ktos komentuje to jak sobie radzimy z M. to tragedia :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry