cześć wszystkim :-)
atan: a skąd to szkolenie znalazłaś?
od pani co mi dala wozek i ciuszki ;-) zachecila ;-) wejsciem na strone i na szkolenie przyjsc ;-)
A i która tu z Was sama sobie tipsy robi i sama ma wszystkie te cuda i pierdółki?
ja sie sama nauczylam bylam kilka razy u kosmetyczki i zapamietalam co i jak a dodatkowo do lapy dostalam mala instrukcje co po koleji ale niweim gdzie ta kartka... ale na
Przyjazny dysk internetowy - Chomikuj.pl tez znajdziesz jak robic i to ze zdjeciami ;-) a co do lapy ja mam taka tunelowa zaraz dopisze bo sie wkurzylam tyle pisalam i robie wyslij a tu polowa znikla ;-(
no wiec lampe mam taka tunelowa
zel w ciazy musisz miec ten drozszy opis: Żel Budujący Przezroczysty Exclusive 15ml
Żel samopoziomujący o konsystencji średnio-gestej, odznaczajacy się wyjątkową przyczepnością i długotrwałością. Żel ten zawiera kompleks witamin i calcium, jest bezkwasowy - nie szczypie. Żel może być nakładany na naturalne paznokcie lub tipsy. Jest tak wysokiej jakości iż wiele naszych Klientek używa go jako żel jednofazowy.
duzo produktow i cen masz na stronie
www.neonail.pl ja tam kupuje ;-) tylko chodze osobiscie bo maja siedzibe w poznaniu ;-)
a i kochana co byla u ginka chyba zafasolkuje gratuluje wizyty ze wszystko dobrze z dzidzia ;-)
a ja zjadlam p0elno plackow ziemniaczanych chodzily dzisiaj zamna ;-) i przyszly adaptery do wozka i wszystko pasuje gondolka i fotelik ;-) tylko dzidzi brak w wozku... juz sie doczekac nie moge ;-)