• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doniu ja napisałam, że każdy widocznie ma inaczej a ja widocznie jakaś odstająca od nomy jestem:-D
Magdalena ok dzięki kochana
Iwasku to super, że jakoś udało wszystko naprostować.
Słuchaj, mam pytanko do Ciebie: czy Ty po tych zastrzykach, które robiłas sobie miałas sińce na brzuchu?

reklama
cześć wszystkim :-)

atan: a skąd to szkolenie znalazłaś?

od pani co mi dala wozek i ciuszki ;-) zachecila ;-) wejsciem na strone i na szkolenie przyjsc ;-)

A i która tu z Was sama sobie tipsy robi i sama ma wszystkie te cuda i pierdółki?
ja sie sama nauczylam bylam kilka razy u kosmetyczki i zapamietalam co i jak a dodatkowo do lapy dostalam mala instrukcje co po koleji ale niweim gdzie ta kartka... ale na Przyjazny dysk internetowy - Chomikuj.pl tez znajdziesz jak robic i to ze zdjeciami ;-) a co do lapy ja mam taka tunelowa zaraz dopisze bo sie wkurzylam tyle pisalam i robie wyslij a tu polowa znikla ;-(

no wiec lampe mam taka tunelowa
N-0144.jpg

zel w ciazy musisz miec ten drozszy opis: Żel Budujący Przezroczysty Exclusive 15ml

Żel samopoziomujący o konsystencji średnio-gestej, odznaczajacy się wyjątkową przyczepnością i długotrwałością. Żel ten zawiera kompleks witamin i calcium, jest bezkwasowy - nie szczypie. Żel może być nakładany na naturalne paznokcie lub tipsy. Jest tak wysokiej jakości iż wiele naszych Klientek używa go jako żel jednofazowy.
duzo produktow i cen masz na stronie www.neonail.pl ja tam kupuje ;-) tylko chodze osobiscie bo maja siedzibe w poznaniu ;-)

a i kochana co byla u ginka chyba zafasolkuje gratuluje wizyty ze wszystko dobrze z dzidzia ;-)

a ja zjadlam p0elno plackow ziemniaczanych chodzily dzisiaj zamna ;-) i przyszly adaptery do wozka i wszystko pasuje gondolka i fotelik ;-) tylko dzidzi brak w wozku... juz sie doczekac nie moge ;-)

Ostatnia edycja:
Iwasku no właśnie dostałam clexane. Aj tam wiesz, wytrzymam te 60 sztuk, ciekawa jestem tylko czy to będzie koniec.
I Ciebie właśnie chciałam zapytać czy coś robiłaś z sińcami ale jeśli ich nie miałąś no to raczej mi nie doradzisz.

Atanku dzięki za link. Postaram się nauczyć bo czasem wypadnie jakieś wyjście czy coś i by się przydało.

i kochana ja kupilam ten zestaw dokladnie w sklepie everschine AB ZESTAW STARTOWY ZEL LAMPA UV TIPSY CLEANER CENA (1811169897) - Aukcje internetowe Allegroi dokupilam wtedy w sklepie troche produktow bo w sklepie byly troche inne ceny i ja za sam komplet ten co teraz jest za 109 dalam 149 + primer i dodatkowy zel wiekszy bo 5g to malo i odtluszczacz i dozownik i nie pamietam co jeszcze ale troche tego jest a i kuferek do przechowywania ...zzaraz zrobie fote pazurkow ;-) ja zaczelam robic sama bo szkoda mi było 65 zl dawac jej i siedziec tam 2h a sama juz tez w 2 lub 1,5 robie ;-) dochodze do wprawy choc wiadomo samemu ciezej sie robi ;-)zwłaszcza prawa raczke

Ostatnia edycja:
Ok. jestem. A więc tak ja kupuje tutaj Nail Product - Profesjinalne produkty do stylizacji paznokci kupuje tylko żel jednofazowy czyli taki, który używa się do wszystkich warstw tipsów bez zbędnych komplikacji czyli: baza, warstwa budująca i nabłyszczająca... między tym używasz tylko ewentualnie biały na końcówki. Ta hurtownia ma bardzo fajne ceny i jakościowo są bardzo dobre. Robić nauczyłam się podobnie jak Atan z podglądania kosmetyczki ale więcej wskazówek ważnych dała mi teściowa, która ma swój gabinet kosmetyczny. W ciąży nie używam żadnych innych żeli bo z tego co wiem to szkodliwe są akryle... Linków jeszcze poszukam

Dzięki Atanku! Ale sprawdza Ci się ten zestaw? I żele i wszystko?

magdalena dzięki kochana.

Słuchajcie kobitki a jakbyście mi mogły zrobić taką listę co potrzebuje. Ja się nauczę tylko muszę mieć wszystko i próbować, próbować i jeszcze raz próbować.
Ja będę robiła sobie tylko french bo inne to jakoś mi nie leżą

A takie zestawy startowe co tam są? Taki np za 170 zł

Ostatnia edycja:
zele zuzylam szybko i przeszlam na te co kobieta mi zawsze robila te z neonail i z nich jestem zadowolona a z evrshaina tez ale jakos krocej mi wytrzymywally...ale jak na poczatek moga byc ja teraz wybredna jesteem ale nie powiem mam jeden everschaina bo kupilam duzy 30ml ;-)i z tych drozszych co w ciazy mozna ;-)

a ja na poczatku robilam z akrylem bo jak zaczynalam przygode z pazurkami swoimi to kobieta mi robila akryle a potem akryl z zelem a ze akryl zabroniony w ciazy to robie same zele ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ZESTAW DO TIPSOW PAZNOKCI XXL LAMPA UV TIPSY ZELE (1809045383) - Aukcje internetowe Allegro to dość fajnie wygląda ale tak jak pisałam wcześniej żele do wymiany... nie ma raczej aukcji bez żeli.

Atanku a czym różnią się te żele?? bo ja mam znajomą, która z tego żyje i całą swoją ciąże robiła na takich samych żelach co ja, tylko zrezygnowała z tipsów akrylowych bo straszny smród...

Bojąca może i leniwe pierogi :-D ale wyglądały jak koptyka :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry