• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
O żem jest.
Zakupy zrobiliśmy, teraz odpoczywamy. Ja przy kompie, mały(nie taki mały bo wysoki jest fest) na PS.

Ael no ju Ci napisałam.
Amalfi no sama sobie takie wybrałam. pomysłu nie było a no i tak się zarejestrowałam a potem już zostało. No i jest Dziura.

Cos miałam. Skleroza

A i która tu z Was sama sobie tipsy robi i sama ma wszystkie te cuda i pierdółki?

Dziurko ja też sobie robię. Co do żeli to Ael ma rację, lepiej kupić sobie takie lepsze ale mniejsze (wystarczą te 15ml) bo jeśli będziesz to robiła tyko dla siebie, ewentualnie mamie lub jakiejś koleżance to za nim zużyjesz te duże to przeterminują się... Jeżeli chodzi o biały żel na french to starczy nawet 5ml ;-) w każdym bądź razie ja kupiłam taki zestaw na Allegro - było w nim wszystko co potrzebne żeby zrobić tipsy i wszystko było OK tylko nie żele (wszystkie wymieniałam i zaopatrzyłam się w churtowni, w której kupuje również moja teściowa do siebie na gabinet kosmetyczny). Więc poszukaj zestawów na Allegro ale bez żeli. Tylko oczywiście nie tych najtańszych.

Ja mam zestaw który chętnie odsprzedam, żele obawiam się że już nie są przydatne ale poza lampą sporo innych rzeczy jest.

Pytanie z serii głupich znów mam :-D mleczny śluz co oznacza? że @ nadchodzi czy co? Rano był przeźroczyty i rozciągliwy a teraz mleczny jest.

Magdalena gdybys mogła mi jakimś przykładowym linkiem rzucić to byłoby super. bo ja pojęcia zielonego o tym nie mam. Ael juz mi poszukała lampy i to za grosze. Tylko nauczyć się muszę robić. No i te pilniczki nie wiem jakie i co tam jeszcze nie wiem. Kuźwa nic nie wiem, taka jest prawda

Pyscku byłaś może u gina jakiegoś czy coś?

Neciuszka no ja wyobraź sobie bo szkoda mi za kazdym razem 100 dla kosmetyczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry