• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil sama posiadam takie coś jak mąż i Ci powiem, że wszystko co z mężem to równie dobrze można z każdym innym ale to już nie to samo.
Zresztą mąz to przecież mój. Choć przecież jak będzie chciał to da nogę nie patrząc czy jest moim mężem czy nie. No to niepotrzebny.

magda wiesz co, ja tak czytam i obserwuję i czytam....I Ci powiem, że się coraz więcej wkurzasz na niego i to i tak na włosku wisi chyba.Coś mi się zdaje, że tylko pretekst potrzebny, tylko taki konkretniejszy. Chociaż może się mylę.

reklama
No przecież nie o grzeszeniu, czego oczy nie widzą i tak dalej, takich rzeczy się nie mówi i już. (o ja grzesznica), własnie o tym, żeby się zmienił troszkę, bardzo

No właśnie, Dziurko :) Ale wiesz, zdjęcia ślubne fajne są :P no to potrzebny jednak

powiem Wam ze ja mimo ze nie mam nakazu albo zakazu to wlasnie wspielam sie na krzesło aby umyc okno w kuchni ale tylko od wewnatrz bo te muszki owocowki mi nabrudzily ze szok - czarne chmury za oknem wiec szkoda myc cale... bo zaraz peweni lunie, i co okno male wiec 3 minuty u po wszystkim ja schodze a tu brzuszek ciagnie oj ciagnie mnie ta kruszyna moja. wiec usiadlam na tylku i obejrzlam na wspolnej a co :)

nie wolno!, nie wolno!, nie wolno! i już... nie podnosić rąk, nie sięgać po nic, nie wrzucać walizki na górę itp. o wylądujecie w szpitalu

Magd.a Ty żadnej chałupy facetowi nie sprzątaj bo po łapkach. Później służącą z Ciebie zrobi. A nawet i jak nie zrobi to jego interes żebyś się dobrze u niego czuła, słuchaj starszej cioci!

Fifka brzuszek mniamusi, cmok od ciociuni. Gonisz mnie :-D

Dziuro tu masz taką lampę Lampa do paznokci RIO UV Nails Pabianice • Ogłoszenia Tablica.pl
Z wiatraczkiem to tak nawet nie trzeba, bo po każdym nałożeniu warstwy żelu przemywa się płynem by nadmiar zmyć, a tak żel jest utwardzony. Ja robiłam na formie sam żel, bo tak się nauczyłam jak robiłam za modelkę na kursie siostry. Nie miała doczepiania tipsów, ale jak widziałaś jak to się robi u kosmetyczki, to na YT możesz poszukać filmików o robieniu paznokci żelowych i porównać, która technika jest lepsza.
A samo robienie paznokci żelowych nie jest jakoś specjalnie trudne, trzeba pamiętać tylko jakie kroki trzeba wykonać.

Dziurka nie mylisz się.. ja się wkurzam na niego
dziś też sniadanie robiłąm, bo byłam się z ojcem spotkać.. i wróciłam i robie, wołam sprzątnij ze stołu bo za chwilę przyniosę bułki herbatę itp. on że ok , no chyba nie zganiecie co zastałam, no tak właśnie taki sam burdel jaki był jak wychodziłam z pokoju..

Hello
weszłam na ten drugi wątek,le jakoś tam pusto, to przeklejam post tutaj i zaraz spadam odpocząć,bo padam na pysk.
"Hej
biggrin.gif

Przyszłam na momencior.
Byłam na USG
-ciąża jest pojedyncza
-pomiary zgodne z 6 tygodniem i 4 dniem, czyli wszystko w najlepszym porząsiu."

Zafasolkuję kurna dwa razy napiszę, a co tam. Cieszę się strasznie i gratuluję.

Ael kurcze cienko z kasą teraz u mnie ale może się skuszę na nią. Dziękuję:*

Magda ooo to Ci się nie dziwię. Też bym się wkurzyła.
No cóż, czasem trzeba podjąc decyzje i już. Żeby się nie męczyć itd

Witajcie dziewuszki kochane :) padam na twarz po dzisiejszym dniu

Nawet przypadkiem trafiłam w ręce fryzjera odeobinę mi podcięła włoski bo końcówki tragedia, kupiłam sobie maskę odżywczą na kłaczki bo suche podobno. I dostałam kuponiki na kolorki włosków i chyba skorzystam w październiku :)

Czy ja dobrze widzę któraś szuka lampy do pazurków?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry