• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka przy obserwacji śluzu obserwujesz najbardziej płodny śluz.. niezależnie jak się zmienia..i w karte obserwacyjną wpisujesz właśnie najbardziej płodny śluz.. nie ważne ,że np. cały dzień miałaś biały i kleisty np. a już wieczorem miałaś rozciągliwy przeźroczysty :-)

a ja zaś wq.. chyba się do domu zbieram.. prosiłam dziś M. żeby zdjęcia małemu zrobił.. na dworze bo obiecałam hodowli wysłać.. i co i dupa, wróciłam z obiadu M. nie ma do mechanika pojechał po raz 3ci w dzisiejszym dniu (!) na 18 poszedł do Koscioła wrócił po 19 i mi mówi " Chyba mała dziś już nie wyjdzie z tych zdjęć" ja idę na działkę zobaczyć co tam zrobili..

Eh madziu a weź ty go w siedzenie kopnij. W sumie to w kartę narazie nic nie wpisuję bo czekam na nowy cykl żeby zacząć nieco obserwować. Ale tak na przyszłość chciałam wiedzieć co oznacza mleczny bo kiedyś pisałyście ale ja geniusz nie odnotowałam sobie :-D

Dziecię nakarmione, wykąpane ogląda bajki w łóżeczku. A co, niech siedzi dziś.

Neciuszka wiesz, ja to jak miałam taki mleczno-biały to się okazywało, że jakaś cholera się przyplątała. znaczy się zapalenie jakieś.
Magda weź Ty się kobito ogarnij, zastanów i zrób porządek. Co on taki znowu gołosłowny jakis.

Kurcze nie czuję żeby się cuś przyplątało ale ogólnie trzeba się odrobinę pooobserować dla pogłębienia wiedzy o sobie :)

A ja idę na wyrko bo mnie łupie w ... Małż jutro w pracy więc będziecie mi towarzyszyć przy porządkach :-D

Hejko:)
Fifko śliczny brzuszek!
Zafasolkuję to gratuluję i spokojnej ciązy życzę
A ja wróciłam od lekarza i nie zapeszając fajna kobietka. Kazała mi w środę przyjechać do szpitala po zwolnienie(bo ten kutafon dał mi tylko na tydzień).Stwierdziła że w tej sytuacji to nawet lepiej że nie będę chodziła do takiego lekarza . Zdziwiło ją tylko zachowanie koleżanki ze szpitala(diabetolog) której powiedziałam o całej sytuacji odpowiedziała że ona mi tylko cukier stabilizuje. Stwierdziła że mam pecha ale poradzimy sobie;-)

reklama
Magdalena gdybys mogła mi jakimś przykładowym linkiem rzucić to byłoby super. bo ja pojęcia zielonego o tym nie mam. Ael juz mi poszukała lampy i to za grosze. Tylko nauczyć się muszę robić. No i te pilniczki nie wiem jakie i co tam jeszcze nie wiem. Kuźwa nic nie wiem, taka jest prawda

Pyscku byłaś może u gina jakiegoś czy coś?

Neciuszka no ja wyobraź sobie bo szkoda mi za kazdym razem 100 dla kosmetyczki.

Kochana jasne, że Ci poszukam tylko teraz małż siedzi na lapku więc jak go dostanę w swoje ręce to napewno coś Ci poprzesyłam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry