• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mijenko, każda z nas będzie miała lub uz ma złote rady od teściów. Taki ich urok. MOja też ostatnio mnie nie oszczędzała.

Nala o to do dzieła i na wszelki wypadek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wiem, że taki ich urok ale wkurzają mnie teksty typu "przecież nie będziemy wam wiecznie pomagać, sami ledwo ciągniemy"... ale prawie 1000zł, żeby iść na czyjeś wesele to się miało:dry:
czy może rzeczywiście jestem jakaś ograniczona i czegoś nie rozumiem?:confused:

i ten tekst, że ona sobie musi pogadać bo jej się lżej wtedy robi... szkoda, że nie pomyśli, że nie wszyscy mają ochotę tego słuchać:crazy:

Dziekuje za fluidki ;-) najgorsze ze jakies dziadostwo sie do mnie przyczepiło... gardło mnie boli, z nosa katar...ale na noc jakis fervex i mam nadziej ze bedzie dobrze.

Mijenko moja teściowa za to zawsze mówi, niezależnie od sytuacji i czy ktoś mówi o braku pieniędzy czy nie, że ona na pewno nam nie da bo nie ma. I tak widzisz w kółko. Moi rodzice też mają jakieś dziwne teksty czasem ale mojej teściowej nie przebiją.

Aga oo kochana też się cieszę z weekendu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry