• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje - nie Tobie jedynej... ja wlasnie rozmwialam z moja siostra cioteczna ktora ma kolyske to jst taka kolyska ktora jest w naszej rodzienie przechodnia i wykolysala juz sporo maluszkow nawet moja siostre i pytala czy ja ja bede chciala bo teraz to ona jest u niej :) pewnie ze bede chciala a co :) ona jest super cala drewniana ewentualnie ja sobie jakos odnowimy przed przyjsciem maluszka na swiat :) i juz. Mama juz mi powiedziala ze mi posicel uszyje dla maleństwa wiec teraz szukam materialu tylko i bedzie spanko jak nalezy

Idziemy na sztuke Moliera "chory z urojenia" z A. Grabowskim
a pozniej na I love you -do buffo

Ostatnia edycja:
reklama
Mineralna, ja się nie do końca znam, ale... Skoro on nie ma zasądzonych alimentów to nie ma się co wychylać z prośbą o obniżenie, bo czego. Płaci z własnej woli, nie ma na to papierów. A sąd bierze pod uwagę zarobki i obciążenia i od tego oblicza wysokość alimentów. A skoro Twój się przyzna, ze teraz może 1300 to sąd mu tyle da.

Ma dowody wpłąty na jej konto. Wiesz 1450zł kredyty on ma umowe o prace 3300zł i zlecenie ale zlecenia nie biora pod uwage a tym bardziej ze on ta prace zlecenia vo ma nie ma wykształcenia. nie wiem jak to sie jutro rozstrzygnie.

Ile średnio płacicie na usg 3D?

Dzień dobry:-D
K&M zazdroszczę. Ja bym się chętnie do teatru wybrała. Uwielbiam. Zresztą skończyłam specjalność teatrologiczną. Ale mojego męża nie wyciągnę za żadne skarby:-( A może bym i wyciągnęła, ale wiedziałabym od razu, że z musu idzie.:tak:
Fifka ja miałam praktyki w teatrze:-)

A ja się czuję tak jakbym miała @:-( A dziś dopiero 23 dzień cyklu. Boję się, że znowu @ przylezie wcześniej:-(

Ostatnia edycja:
Ok, macie dowody wpłaty, ale jak mówię, są dobrowolne. Żeby obniżyć to musiałaby mieć zasądzone, czyli sąd wskazał kwotę i on chce ją teraz obniżyć, a tego nie ma. Czyli sąd będzie dopiero wyliczał ile on może dać. Dopiero wtedy można o obniżenie. Jedyne co, to może wskazać, na co ona wydaje, choć nie wiem, czy sąd uzna to jako dowód, bo jak w posiadanie tego weszliście? Ale tu już nie wiem.

Normalnie na all jak ona dodała komentarz osobie od której cos kupiła to przez ok 30 dni można wejsc na tą aukcje . nie włamalismy sie do jej konta

Ma dowody wpłąty na jej konto. Wiesz 1450zł kredyty on ma umowe o prace 3300zł i zlecenie ale zlecenia nie biora pod uwage a tym bardziej ze on ta prace zlecenia vo ma nie ma wykształcenia. nie wiem jak to sie jutro rozstrzygnie.

Ile średnio płacicie na usg 3D?

Kochana, co złę to zostanie ukarane, a kłamstwa chodzą na krótkich nóżkach.

Ja płaciłam za 3d 160 zł, a facet chciał bym jeszcze raz przyjechała, ale nie zdecydowałam się.

reklama
danao - M. jak tak to nie chce isc i sam z siebie nigdy nie dokonal rezerwacji biletow ale potem jak idziemy to sie cieszy ze poszedl ze mowi ze sie odprezyl wysmial i ogolnie zawsze wychodzi zadowolony mimo ze przed ma cienka minke :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry