• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nad tematem się nie zastanawiałam ;) Ale pewnie coś związanego z lingwistyką, skoro to filologia angielska była :D Mąż mnie namówił.
Kończę 18 tydzień i jedziemy na badanie 3D, wtedy okaże się czy to ONUŚ czy ONUSIA :D

Atan numer inny dostałam, wyślę Ci na priv :D

mineralna: jak ona nie pracuje to pewnie zmiedzy 500- 650 distanie na dziecko alimnetów, a jak po ustaleniu alimentów pójdzie do pracy to wtedy możecie składac wniosek o obniżenie, bo zmieni się jej sytuacja materialna w innym przypadku nie ma co liczyć na obniżenie, nawet to ze on bedzie miał z tobą dziecko.
My tez ja ksie nam urodzi dziecko będziemy składać o obniżenie ale pod warunkiem ze ona bedzie pracowała, bo jak nie to i tak nic nie zdziałamy.

Lovka, ja Ci przede wszystkim życzę cierpliwości. Ty pracujesz na uczelni? Ja wiem, co to doktorat, mąż robi i skończyć nie może, ale on ma promotora takiego... no powiedzmy, że mu utrudnia strasznie, bo odszedł z uczelni...

Mineralna, wykształcenie a praca, to sądu nie obchodzi, ale Lamia ma rację. Przy czym, jak ona nie pracuje i jakoś udowodni, że nie może, to może zasądzić też na nią alimenty. A na orzekanie o winie absolutnie lepiej nie, bo Ty sama jesteś chodzącym dowodem i będzie co najmniej współwina.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry