• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ręce mam zmarznięte i sine jak gowno w lutym. Nic mi się nie chce, już mysle jak sobie pośmigam wieczorem na karimatce i się rozruszam. Ale powiem Wam, ze po jednych ćwiczeniach czuje się o niebo lepiej, plecki mam luźne jak po dobrym masażu :-)

reklama
Włamanie mi nie przeszło na myśl, ale nie wiem, jak z wiarygodnością takiego dowodu, szczególnie teraz, jak nie widać nazw kupujących. Próbować może. A najlepiej, to jakby się umówili, że na papierze on będzie miał najniższe, to jest chyba 250 na dziecko, a jak ona przyniesie rachunek za ubrania czy coś dla dziecka to on pokrywa połowę kosztów. Tak samo z wakacjami czy czymś takim. Ale wszystko na rachunek, fakturę itd

Zafasolkuję, tylko się nie przemęczaj :)

Ale bym gdzieś poszła. A tu ziąb, mokro, a ja nie bardzo daleko mogę... Marudna się zrobiłam, jeszcze wczoraj na męża narzekałam, a wyjaśnił mi i wyszłam na kretynkę, co zabrania mu po robocie herbaty się napić nie w biegu, czy ręce umyć i twarz w ciepłej wodzie :/. Bo generalnie po to jedzie do rodziców po budowie... Dziś mi obiecał, że mnie gdzieś zabierze w tym tygodniu, żebym tak w czterech ścianach nie siedziała. Ale w kinie nie usiedzę za długo, w teatrze też, pomijając, że rezerwację to bym musiała mieć z pół roku temu :P Ale cóż, Kraków...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Doberek ide robic pierogi przed praca ;-) bo o 13 trzeba wyjsc ;-( ale mi sie nichce ta pogoda mnie wykonczy ten deszczz ponuro zimno az sie tylko spac chce ;-)

Ale to też sąd musi rozstrzygnąć, po to są sprawy rozwodowe, przy okazji się ustala opiekę. A jak już sądownie nie będzie przestrzegać, to będzie zupełnie inaczej. Bo przecież nie ma ograniczonych praw? Spokojnie, wszystko wyjdzie na rozprawie. Ale z alimentami bym tak zrobiła, że rachunki na pół, adwokat na pewno Wam to dokładnie wyjaśni, ale mój Przyjaciel taki ma układ z żoną i się sprawdza. Przy czym oni dobrze z sobą żyją. I widzenia też ma ustalone.

O matko, ale sobie narobiłam ochoty na pyzy z mięsem, a jak zajdę do szopa i nie będzie to masakra. wczoraj się tak napaliłam na makrele, jak sobie kupiłam, to myślałam, ze się nie ujem tak mi smakowała.

Spoko maroko ćwiczę z umiarem. Wczoraj zaczęłam delikatnie żeby sprawdzić czy nic mi nie będzie. I cały najbliższy tydzień będę ćwiczyła na tym samym poziomie. Na rowerku spaliłam jakieś 300 kalorii patrząc na przelicznik rowerkowy jechałam 20 minut, 10 minut rozciągania i finito. I dzisiaj to samo, tylko piłkę dorzucę ale to można przed TV pośmigać :-)

Ostatnia edycja:
mineralna: przyrowodzie sąd będzie się pytał z kim dzieci mają mieszkać ,jeśeli twój jest dobrym ojcem i nie ma żadnyc huchybien to sąd postanowi ze np. dzieci mieszkaja przt matce a ojciec moze je widywać . Moj ma w postanowieniu sądu ze nie ma żadnych ograniczen w wychowaniu syna, i że była zona nie może podejmować istotnych decyzji o przyszłości dziecka bez konsultacji m ojcem. Moze byc tez tak ze ustalą wizyty w dane dni i na dane godziny. A le ona nie ma prawa mu wyznaczac miejsc spotkania jesli sąd tak nie zaleci.
A co do alimentów to dziwczyny maja rację nie moze teraz wnosić o obnożenie bo nie miał zasądzonych wczesniej alimentów, a sąd może ale nie musi brać pod uwagę tego ze on kupował ciuchy , płacił czy dawał kasę. Co do spłaty ktedytu to jest inna rozprawa o podział majątku i tam sąd decyduje kto ma spłacac kredyt w jakie kwocie i tp.
Niec twoj juztro przedstawie jak najmniejsze udokumentowane dochody i z tegi sąd wyliczy, alimnety z teg oco pamietam mogą byc chyba 40% zarobków.
A i niech sie nie godzi na rozwód z orzekaniem o winie, bo jak weźmie wine na siebie to będzie jeszcze płacił alimenty na byłą zone ja kona złosy odpowiedni wniosek,

Sil jedna, jedyna która mnie tu zauważyła. Doktorat dopiero od przyszłego roku, kiedy maluszek będzie na świecie, w tym roku już nie dam rady zacząć, ale póki mam czas siedzę w książkach.

Lamia ale sąd nie bierze pod uwage pracy na zlecenie tylko o prace to jest umowa o prace 3300zł .

zlecenia nie biora to to mozna łątwo stracic a pozatym on nie ma wykształcenia tylko pracuje tam bo sie zna.
mama kredyty wspólne 1450zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry