• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny :)
wczoraj mnie cały dzień nie było, bo cały dzień poza domem. Jeszcze na koniec dani byliśmy w szkole rodzenia a tam m.in. godzina ćwiczeń więc jak wróciłam to padłam na twarz :)
A co tutaj ciekawego się wydarzyło? jakieś nowe fasolki? :D no i tu na końcu doczytałam, że Ael w szpitalu? czemu??

reklama
Ja w tym cyklu miałam maluteńkie krwawienie, ale nie wiem dokładnie kiedy to było. Dosłownie kropelka krwi, brązowiutka zresztą. Takie brudzenie. Ale to bardziej w czasie owulacji, niż po. Staralam się nic nie liczyć-, iść na spontana. To teraz masz babo placek, jak nic nie wiesz:tak:
teraz liczyłam, jesli by było dokładnie tak jak w poprzednich dwóch cyklach, to termin @ wypada na jutro

Ja zażywam magnez Asmag forte no i witaminy. Po 17 letnim zazywaniu leków naprawdę nie robi mi to już różnicy, a zdecydowanie lepiej się czuję, no i magnez też powstrzymuje skurcze więc pośrednio wpływa na utrzymanie ciąży.

Danao, cykle bywają różne i nie chcę nic mówić, ale juz niejedna tu była pewna, że @ przyjdzie ;)

Ciekawe co z Pysckiem...

Lily u Ael jest podejrzenie zatrucia ciążowego... i zabrali ją na wyrównanie a jak się nie uda to będzie leżeć do cesarskiego cięcia. Dzisiaj dopiero ją położyli. Ma nasze nr telefonów to damy znać czego się dowiedziała tam.

Danao
może to i lepiej nic ni wiedzieć wiesz? Bo późnij się nakręcasz i blokujesz... a uwierz mi nie nic gorszego jak blokada psychiczna... Jakbyś coś wiedziała to mogłabyś się jeszcze bardziej denerwować... serio luz to najlepsze rozwiązanie.

Ech fajnie by było gdyby @ jutro nie było. Ani w piatek, ani jeszcze później. Aż do lata 2012:tak:;-)
Fifka właśnie dlatego staram się do tego podchodzić na luzie. Ale teraz mnie to denerwuje troszkę. Taki mylący ten ból jest:wściekła/y: Co chwilę latam do łazienki bo myślę, że już przylazło:wściekła/y:

Ja w tym cyklu miałam maluteńkie krwawienie, ale nie wiem dokładnie kiedy to było. Dosłownie kropelka krwi, brązowiutka zresztą. Takie brudzenie. Ale to bardziej w czasie owulacji, niż po. Staralam się nic nie liczyć-, iść na spontana. To teraz masz babo placek, jak nic nie wiesz:tak:
teraz liczyłam, jesli by było dokładnie tak jak w poprzednich dwóch cyklach, to termin @ wypada na jutro

To ja bym poszła jutro na betę na Twoim miejscu i tyle :)

fifka: no co ty gadasz, po fasolce biegunka, to ja jak mi mąz ugotuje tez będe wpierniczać cały dzień to i tez moze biegunki dostanę;-)

danao: nie chcę ci tu rozochocić, ale tez tak mam ze jak zaczyna mi się @ to w tej samej minucue zaczyna bolec mnie brzuch, a tym razem jak czekałam /a reczej nie czekałam, to zaczą mnie boleć wcześnie ji pare dni bolał, az wkoncu zrobiłam chyba w 3 dniu po spodziewnym terminie @ test i były 2 jrechy- życzę oby i tobie się zdarzyło :-) ~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Danao taki sam ból jest i na @ i na fasolkę. Musisz cierpliwie poczekać ;-) Policz sobie kiedy powinnaś dostać @ (licz te dłuższe cykle) i zrób test jeśli @ nie będzie :-D Ja trzymam kciuki za ciebie! Ostatnio Neciuszce wywróżyłam fasolkę!

Lamia ja dobrze widzę? Ty sie cieszysz?! :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Nala wczoraj Neciuszka potwierdziła ciążę, Dziurka jest w ciąży bliźniaczej... kto tam jeszcze Zafasolkuję też już w ciąży tak jak Lamiav, Krucha i Sleepy :-D Nie wiem do którego momentu czytałaś :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry