• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

danao kochana proszę cię nie idź na betę jeszcze poczekaj i zrób test jak fifka mówi, bo może ci nie wyjść beta nawet jak mi potem rozpacz, nerwy i wogóle, a nieco ponad tydzień później się okazało że w ciąży jestem. Cierpliwości kochana bardzo cię proszę, sama to przerobiłam i ciężko było. A fifki się słuchać trzeba mi wywróżyła :D

lamia skarbie dobrze pamiętam że bierzesz witaminy prenatal complex?

reklama
czesc dziewczyny...troszke sie rozchorowalam:-( gile mi zwisaja z nosa...:wściekła/y: od piatku bede brala BROMEK, nie wiecie czy teraz przez 3 dni moge wziasc sobie AKATAR i ASPIRYNE?

w ogole to moj @ jakis dziwy byl...mam 4 dzien a juz sie skonczyl, bardziej bym powiedziala, ze to mocniejsze plamienie bylo niz @...ale moze to przez cyclonamine, zaczelam ja brac po ostatnim BAAAAAARDZO obfitym@, wiec moze zadzialalo teraz...hmmmm...dziwne rzeczy sie ze mna dzieja...

A co to jest to zatrucie ciazowe, co nasza biedna Ael zlapala? to cos powaznego?

Słucham się grzecznie Fifki. Czekam do niedzieli. Jak jakimś cudem @ nie będzie, to zatestuję w poniedziałek. Koniec kropka.:-) Tylko niech mnie to pieroństwo boleć przestanie:wściekła/y:

Danao, weź nospę, przestanie i nie będziesz o tym myśleć :)

Milia, no zatrucie ciążowe nic miłego, ale dopiero podejrzewają, bo bardzo spuchła, więc o reszcie nie będę pisać :)

fifka: tak ja się cieszę, bo lepsza biegunka niż zaparcie gigant :cool2:

neciuszka: tak biorę prenatal clasic

milia: biedactow, toś sie załatwiła, tak chorować, a pracujesz czy wolne masz?

Dzieki Fifka, woowww, jejuuu Neciuszka!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!! a powiedz mi jak to sie stało, ja sie zatrzymalam na tym momencie, jak zrobilas bete i nie wyszla, cuuuuuuuuuuuuuuudownie:-) ja od soboty zaczynam dupka, moze i mi przyniesie szczescie, choc ten cykl jakis taki nie tegi:/ wogole nie chce mi sie przytulac z mezem... zawsze w dni plodne to jest wow... a teraz musze sie zmuszac

reklama
Nala Trzymam kciuki z ten cykl! Powodzenia!

Aaa Lamia to dlatego :-D Bo tak wyczułam nute radości się nieco zdziwiłam... :shocked2: Mnie całe szczęście zaparcia poważne ominęły... za to żygałam jak kot...

Danao
i tak trzymać! Neciuszka jest dobrym przykładem ze pośpiech to nie jest dobry doradca... zobacz jej nawet beta nie wyszła... :sorry2: Z testami zawsze trzeba czekać przynajmniej do dnia @. Trzymam ca siebie kciuki kochana!! To dobre miesiące może i tobie się uda! :happy2: No i bierz nospe! Bezpieczny lek nawet jak okażę się że jesteś w ciąży!

Milia już dzisiaj Danae pisałam ze @ mogą być różne... A zwłaszcza że brałaś Clo i nie wiesz jak organizm na niego reaguję! Ale za ciebie też trzymam kciuki (znaczy mój malutki trzyma bo ja mam tylko dwie rece :sorry2:) Co do leków to naprawde nie wiem jak to jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry