• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mnie doktor kazał brać koniecznie witaminy, i poza kwasem foliowym najważniejszy jod u mnie jest. Także to konsultowane jest tylko chciałam zamienić na inne sobie.

A wogóle to na spacerku byłam :) a suszy mnie jak nie wiem co chwila bym piła coś.

Neciuszka, a jakie witaminki teraz bierzesz? Ja biorę pharmaton maturelle, jestem z nich zadowolona, mają kwasy omega 3 i właśnie jod :)
a co do picia, to ja też od samego początku mam meeega pragnienie... piję na prawdę dużo, nie wiem czy to dobrze, bo pod koniec ciąży nerki nie funkcjonują już tak dobrze a ja je obciążam taką ilością płynów i może dlatego puchnę... ale na początku ciąży to ponoć wskazane dużo pić :)

ide w poniedziałek na usg to powiem o moim problemie moze cos poradzi, bo ostatnio to mowił tylko ze leków żadnych mi nie da, pić ponad 2 l wody i duzo warzyw i owoców, ale to nie działa,

Lilly biorę teraz Vita-miner Prenatal, tylko te tabletki są ogromne i dziś ledwie połknęłam, a te co lamia bierze można ponoć z wodą zmieszać jak coś i wypić jak połknąć nie można. No i duphaston przez miesiąc a potem powiedział że zobaczy czy może nie będziemy już zmniejszać dawki.

reklama
Najpierw brałam żeby zajść (miał pomóc w wydłużeniu fazy lutealnej i zagnieżdżeniu się), a teraz żeby się utrzymało

Nie wiem, ale głównie mi teraz przeszkadza sama ta tableta wielka dlatego chcę zamienić na coś innego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry