• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mój jest po rozprawie dostał rozwód ale z swojej winy ale nie wygląda to tak źle ma alimenty na siebie do 1 września 2012 roku zasądzone az mały pójdzie do przedszkola. I to jest jedyny minus tego że z jego winy. Sąd nie przyznał jej połowy kwoty za węgiel, barbórke , 14 i zyski wiec i tak co 2-3 mieisace mamy duzy przypływ pieniedzy ok 5 tys . Jest dom i działki do sprzedania wiec bedziemy na czysto bez kredytów z własnym mieszkaniem. u teściowej nie płąicmy wiec mamy jakby nie bło 2 tys dla siebie . ona dostala 1650zł.. z sprzedazy działek i domu dostanie każdy z nich 240tys. wieć jestem zadowolona. no nie może dzieci na noc zabrać ze względu na mnie. ale na dzień może bez problemu.
Bo ona nie pracuje bo sie 2 letnim synem opiekuje a od wrzesnia mały do przedskzola a ona do pracy.
Sąd powiedział że o obniżenie możemy się gdy urodzi sie dziecko i jak ja bede jego zona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lovka: no małpo pisz ja chce wiedziec co to bedzie ????????????????

mineralna: no to macie już z głowy.
1. a dlaczego sie zgodziłz orzekaniem o jego winie? jesli mozna zapytać
2. dlaczeg nie moze na noc dzieci brać ? przeciez ciaza nie jest zaraźliwa ?:-)

zafasolkuje: a jak lekarz ci nie kazał brać żadnych leków to nie potrzeba, po co na darmo się faszerować?
Mi kazał brać ten pierwszy lekarz, i dlatego wykupiłam, ale potem się zastanowiłam i sobie myslę" przeciez on nie oglądał moich wyników badań, nic i przep[isał jakies witaminki- peniwe ma z firmą farmaceutyczna umowe. A ja w aptece wykupiłam inne niz kazał.

Ostatnia edycja:
lovka ja też chcę daj się poślinić :-D

a ja narobiłam sosu do sphagetti jak głupia :D bedzie na jutro :D

Lamia heloł od mioteł i czarownic to ja jestem :P w końcu żem ze świętokrzyskiego :-D

neciuszka: o i rozwiązałaś za mnie problem, bo chciałm coś ugotowac na dwadni, bo w sobotę będę wcinać fasolkę po brytońsku :-). Ja tez zrobię sphagetii

Ale ja zawsze była wiedźma, tylku to sobie zmieniłam na lamia:)) od wampirzycy :-)

lovka: szybciej bo ja zaraz koncze robote a do jutra nie wytrzymam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry